Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Több, mint fél milliárd forintból korszerűsítik a közvilágítást Vácott
2015. febr. 27.
2015. február 25-én, szerdán a Városházán, ünnepélyes keretek között írták alá azt a szerződést, amelynek nyomán mintegy 600 millió forintos keretből megújul Vác város közvilágítása. A 80 millió forintos önrészt magába foglaló EU-s projekt kapcsán Fördős Attila polgármester elmondta, hogy öröm számára a város fokozatos fejlődése. A fejlődés egyik meghatározó állomása a jelenlegi közvilágítási projekt, hiszen a korszerű technológia alkalmazásával sokkal gazdaságosabb lehet az üzemeltetés.
 ... bővebben » 
 
Hattyú-díj átadás tizenhatodszor
2015. febr. 20.
A több, mint másfél évtizede működő Váci Értelmiségi Klub idén is kiosztotta az úgynevezett Hattyú-díjakat. A civil szervezet tagsága Dóra Zoltán nyelvművelő tanár úrnak, valamint a Váci Curia Borház és Bormúzeum kollektívájának ítélte oda a 2000-ben alapított erkölcsi elismerést. Különdíjban részesült Koltai Imre, a CEMÜ vezérigazgatója. A Rubra étteremben 2015. február 19-én, csütörtökön megtartott díjátadó ünnepség elején dr. Hemela Mihály, a klub soros elnöke köszöntötte a jelenlévőket.
 ... bővebben » 
 
A hagyományos fánk vitte a pálmát az idei versenyen
2015. febr. 15.
undefinedA Vendégvárók Váci Egyesülete, a Halászkert Étterem és Erika Kalmár (USA) közös szervezésében 2015. február 14-én, szombaton a Halászkert Étterem teraszán került megrendezésre az V. Váci Hájastészta és Farsangi Fánk Sütő Versenyt. Akik beneveztek a megmérettetésre, azok a kora délutáni órákban szállították a helyszínre az otthon készült ízletes ételt. A nevezők a legkülönlegesebb fánkokkal készültek a megmérettetésre. Akadt itt fánk a szivárvány minden színében, s volt olyan, aki gumicukorral díszítette pályaművét. Mindemellett természetesen a hagyományos módon készült fánkfajták is felsorakoztak a zsűri asztalán.
 ... bővebben » 
 
Sikeres váciakat köszöntöttek a Városházán
2015. jan. 27.
Immáron hagyomány, hogy a város vezetői külön is elismerésben részesítik a maguk területén kiemelkedő teljesítmény nyújtó váciakat. Ez az idén sem volt másképp: Vác város vezetése 2015. január 26-án, hétfőn köszönetnyilvánító fogadásra invitálta a 2014-es esztendőben országos és megyei elismerésben részesülő váci személyeket, illetve a sikeres helyi egyesületek, szervezetek vezetőit.
 ... bővebben » 
 
Vácott is megemlékeztek a terrortámadások áldozatairól
2015. jan. 12.
Vasárnap, 2015. január 11-én 17 órakor Vácott is megemlékeztek a párizsi terrortámadások áldozatairól. A Kiss Zsolt önkormányzati képviselő által a Madách Imre Művelődési Központ elé szervezett megemlékezésen tucatnyian gyújtottak gyertyát. A képviselő megemlékező beszédében elmondta, hogy emberi léptékkel mérhetetlen az, ami a francia szatirikus lap, a Charlie Hebdo szerkesztőségében történt, és ami ellen az egyetlen igazi fegyver a szolidaritás.
 ... bővebben » 
 
Immáron hetedszer forralták a bort a főtéren
2015. jan. 02.
2014. december 30-án, kedden Vác város főterén lezajlott a VII. Váci Forraltborfőző-verseny. A rendkívüli hideg miatt többen visszaléptek a versenytől - végül 19 csapat mérte össze forraltbor-főző tudását, s akadt köztük olyan is, amelyik közel 100 liter borból főzött. A csapatok nagy része évről-évre részt vesz ezen a népszerű év végi eseményen, ahol a jó hangulatú verseny és kóstoltatás mellett igen komoly szerep jut a jótékonykodásnak is, hiszen a kóstolásból befolyt összeggel minden alkalommal egy nemes célt támogatnak.
 ... bővebben » 
 
Együtt jótékonykodott decemberben a DK és a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány
2015. jan. 02.
2014. decemberében három jelentős akciót szervezett Vácon a Demokratikus Koalíció és a Nem Hagyunk Egyedül alapítvány. Első ízben december 4-én vittek több zsák ruhaneműt a baptista gyülekezetnek, másnap pedig sok gyermek ruhát és rengeteg játékot vittek a Pacsirta utcai speciális otthonban lakó gyermekek számára. Az akciósorozat harmadik állomására Karácsony előtt, december 23-án került sor, amikor is meleg gulyással és süteményekkel várták a rászorulókat a váci főtéren.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 91 - 100 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat