Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
"Amikor szól a szív..." - Jótékonysági koncert a váci kórház támogatására
2015. okt. 10.
A Váci Híradás Centrum adott otthont október 4-én a Váci Közéleti Egyesület szervezésében megtartott jótékonysági koncertnek, melyen Oláh Vilmos Lajtha és Dohnányi díjas hegedűművész, a Rádiózenekar koncertmestere lépett fel Granik Anna zongoraművész kíséretével. A rendezvény fővédnöki tisztét Harrach Péter országgyűlési képviselő vállalta.
 ... bővebben » 
 
Tetőereszt, kerítést és udvari játékokat festettek le a banki önkéntesek a Baba utcai Bölcsődében
2015. okt. 08.
A váci Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye Baba utcai Bölcsődéjének tetőereszét, kerítését, illetve kerti játékait festették le a Budapest Bank helyi bankfiókjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretében. A pénzintézet idén országszerte 38 helyszínen rendezi meg az eseményt.
 ... bővebben » 
 
Narancsos-gyömbéres pite vitte a pálmát az idei almáspite-sütő versenyen
2015. okt. 03.
Az idei évben is sokféle almás sütivel neveztek az immáron hetedik alkalommal meghirdetett almáspite-sütő versenyre. A október 2-án, pénteken, a Fónagy & Walter Vendég- és Borházban zajlott megmérettetésre huszonegyen vitték el otthon készített süteményeiket. Az alkotások között számos hagyományos és néhány különleges módon elkészített pite várt a hét tagú zsűri ízlelőbimbóira. - Az íz-ítészek ezúttal is nehéz helyzetben voltak. Nem volt egyszerű eldönteni, hogy a különlegesebbnél-különlegesebb, finomabbnál-finomabb piték, illetve pite-szerű desszertek közül melyeket díjazzuk az idén - összegzett Huszár Károly a VácOnline.hu főszerkesztője, aki immáron második alkalommal volt tagja a pitéket értékelő csapatnak.
 ... bővebben » 
 
A sikeres váci projekt, a Mozi Mánia app második szülinapját ünnepeltük
2015. szept. 23.
2013. augusztus végén jelent meg az App Store áruházban, iPhone és iPad készülékekre egy izgalmas mozis alkalmazás, a Mozi Mánia app. Az eltelt két évben a "megér egy próbát" projektből egy igazi sikertörténet kerekedett. Az elmúlt két évről, a tervekről, a projekt egyébként váci illetőségű vezetőjét, ifj. Demeter Zoltánt kérdeztük korábban, most hétfőn pedig az app szülinapi bulijára voltunk hivatalosak a Lurdy Moziba.
 ... bővebben » 
 
Mesés labdák a Csányi Körúti Oviban és a XI. Váci Lecsófesztiválon
2015. szept. 14.
A közelmúltban újabb intézmény gazdagodott mesés labdákkal annak az akciónak a révén, amelyet az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége a DrPulmo.com támogatásával bonyolít le 2015. augusztusában és szeptemberében. Az akció célja: mosolyt csalni minél több gyermek arcára. Az "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű jótékonysági akció sorozat keretében szeptember 2-án a váci Csányi Körúti Óvoda gazdagodott egy nagy csomag, közkedvelt mesefigurákat ábrázoló labdával, valamint egy úgynevezett fitness ball-al.
 ... bővebben » 
 
Tizenegyedszer csaptak a lecsóba Vácott
2015. szept. 13.
Összesen hetven - barátokból, családokból, munkahelyi közösségekből álló - csapat bográcsában, illetve üstjében rotyogott a lecsó az immáron tizenegyedik alkalommal megrendezett Váci Lecsófesztivál keretében 2015. szeptember 5-én, szombaton, Vác város főterén. A jó hangulatú, kellemes őszi időjárás mellett megrendezett program rengeteg látogatót vonzott. A hungarikumnak számító étel mindegyik csapatnál rövid idő alatt elfogyott. A csapatok több száz adagot osztottak szét a finomabbnál-finomabb lecsókból, illetve lecsó jellegű ételekből.
 ... bővebben » 
 
Zsíros kenyér, tea és mesés labdák a rászoruló családoknak
2015. szept. 03.
Az elmúlt szombaton, 2015. augusztus 29-én újabb állomásához érkezett az "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű akció sorozat, melynek keretében 2015 augusztusában és szeptemberében az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége közösen, a DrPulmo.com támogatásával összesen mintegy 5555 darab labdát adományoz Vác és környéki intézmények számára azzal a céllal, hogy mosolyt csaljon minél több gyermek arcára. Az újabb állomás ezúttal nem egy intézményt érintett. Felkértük ugyanis a váci Szent Anna Karitászt, hogy segítsen nekünk összehívni sok-sok rászoruló váci családot, akiket egy szelet zsíroskenyérrel és egy pohár teával vendégelnénk meg, a gyermekek számára pedig természetesen egy-egy mesés labdát adnánk át. A szervezés jól sikerült: sokan eljöttek a szombat délutánra, a Diadal téri kosárlabda pálya melletti zöld területre szervezett programra.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat