Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A Parlamentben lépett fel a Dunakanyar Hangja verseny idei győztese
2015. jún. 23.
Nagy megtiszteltetésben volt része Fehér Lili váci énekesnőnek, aki 2015. június 13-án a Parlamentbe kapott meghívást, hogy lépjen fel a magyar védőnői szolgálat 100 éves centenáriumi ünnepségén. Mint ismeretes, Fehér Lili idén nyerte meg az egykor Vácról indult, de pár éve már Dunakeszin megtartott Dunakanyar Hangja tehetségkutató versenyt. A verseny állandó segítőjének, Bábiné Szottfried Gabriellának - aki jelenleg a centenáriumi programsorozat koordinátora - az ötlete volt, hogy a Dunakanyar Hangja verseny győztesét és a verseny szervezőit meghívja a parlamenti ünnepségre.
 ... bővebben » 
 
Varju Lászó: az összefogás nem pénz kérdése, szándék kell legyen hozzá...
2015. jún. 12.
Számos, többségében aktív érdeklődővel zajlott az az utcafórum, amelyet a Demokratikus Koalíció (DK) szervezett Vácra, a Széchenyi utca és a Görgey utca sarkára csütörtök estére. A fórum vendége Varju László, a DK alelnöke, országgyűlési képviselő volt, aki örömmel tett eleget Papp Éva, a DK választókerületi elnöke meghívásának, hiszen - mint fogalmazott - nagyon fontos az, hogy az emberek összegyűljenek és beszélgessenek a őket érintő problémákról, az aktuális helyzetről, valamint arról, hogy miként lehet ezen változtatni.
 ... bővebben » 
 
Újjáavatták Vácott az I. világháborús emlékművet
2015. jún. 03.
Vasárnap, 2015. május 31-én, a Magyar Hősök Emléknapján, az I. világháború centenáriumi évfordulója keretében ünnepélyes keretek között avatták újjá Vác város főterén az I. világháborús emlékművet. Az eseményt Fördős Attila polgármester és Harrach Péter országgyűlési képviselő mellett megtisztelte jelenlétével Áder János köztársasági elnök is.
 ... bővebben » 
 
Kerítést festettek a Budapest Bank munkatársai Vácott
2015. máj. 29.
A Cházár András Kollégium és Gyermekotthon Simon Antal tagintézménye gyermeknapi rendezvényének előkészületeiben segítettek a Budapest Bank váci fiókjának munkatársai a Törődés Napja önkéntes akció keretében. A pénzintézet idén tavasszal minden eddigi rekordot megdöntve összesen 28 akciót támogat.
 ... bővebben » 
 
Pünkösdi koncert a Váci Híradás Centrumban
2015. máj. 28.
Idén, pünkösd vasárnapján nyitotta meg először kapuit Vác nagyközönsége előtt a sokak által röviden „Híradásként” emlegetett, gyönyörűen megújított Váci Híradás Centrum, ahol az esti órákban Pünkösdi Dallamok címmel rendezett koncertet a Váci Közéleti Egyesület a város lakói számára. A belépés díjtalan volt ezen az estén. Bár nem volt nagy hírverés, mégis zsúfolásig megtelt a ház, a mintegy 250 főt befogadó nagyterem előterébe is székeket kellett elhelyezni a közönség számára.
 ... bővebben » 
 
Orvvadászati kerekasztal megbeszélést tartottak Katalinpusztán
2015. máj. 26.
Az Ipoly Erdő Zrt. Váci Erdészete és a Váci Rendőrkapitányság közös szervezésében 2015. május 15-én a Katalinpusztai Kirándulóközpont erdészházában rendezték meg „Az élőhely védelem hatósági eszközei és az orvvadászat helyzete a váci térségben" elnevezésű kerekasztal megbeszélést, mely a 2013. májusában indított közös erdő- és vadvédelmi program egyik lépcsője.
 ... bővebben » 
 
Sikeres volt az összefogás - Megkezdték a fűkaszálást a váci Hétkápolna területén
2015. máj. 24.
Nagy sikert aratott a váci Hétkápolnai Kulturális Napok keretében 2015. május 16-án és 17-én megrendezett IV. Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Nap. A két napos rendezvény alatt több százan látogattak ki a váci Ligetbe, hogy részt vegyenek a jótékonysági céllal meghirdetett programokon. Mint azt a szervezők korábban, a márciusi sajtótájékoztatón is elmondták, a rendezvényen adománygyűjtést is szerveznek majd a Hétkápolna javára, mondván a város most nem tudott besegíteni a fűkaszálás költségeibe.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat