Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kossuth Zsuzsanna emléktábla avatást tartottak a kórházban
2016. ápr. 09.
2016. április 8-án, pénteken 9 órakor a Jávorszky Ödön Kórház aulájában emléktábla avatást tartottak az első magyar főápoló, Kossuth Zsuzsanna tiszteletére. A Magyar Ápolási Egyesület (MÁE) helyi szervezetének szervezésében és a Jávorszky Ödön Kórház közreműködésével lezajlott eseményen, egy fő - a MÁE által alapított- megyei ezüst kitűzőt kapott, míg négy fő szakdolgozó ápolási igazgatói dicséretben részesült.
 ... bővebben » 
 
Tíz hátrányos helyzetű család Húsvétját igyekeztünk szebbé tenni
2016. ápr. 01.
A Segítünk Mozgáskorlátozottak Alapítvány, a Vendégvárók Váci Egyesülete, valamint a VácOnline.hu a Húsvétot megelőző 1 hétben jótékonysági gyűjtőakciót szervezett. Célunk az volt, hogy 10 nehéz helyzetben lévő Vác és környéki családot tartós élelmiszerekkel lássunk el a húsvéti időszakban. A Facebook oldalunkon közzétett felhívásunkra számos olvasónk, továbbá néhány vállalkozás is csatlakozott az akciónkhoz. Nekik ezúton is szeretnénk hálás köszönetet mondani.
 ... bővebben » 
 
Elismerések az állami ünnepen
2016. márc. 17.
Március 15-e alkalmából Áder János államfő és Orbán Viktor miniszterelnök állami kitüntetéseket adott át az Országházban. Átadásra került a legmagasabb magyar állami tudományos kitüntetést, a Széchenyi-díj, valamint a legmagasabb magyar állami művészeti-kulturális kitüntetést, a Kossuth-díj. Idén Széchényi-díjat kapott Erdő Péter bíboros, Martonyi János volt külügyminiszter. Kossuth-díjban részesült többek között Balázs Fecó énekes és Nemes Jeles László a Saul fia rendezője. Tisztikereszttel ismerték el Fülöpné Dr. Erdő Máriát, a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektorának tevékenységét, valamint lovagkereszttel tüntették ki Bábiné Szottfried Gabriella védőnői szolgálatért felelős volt miniszteri biztost, volt Pest megyei országgyűlési képviselőt és egykori sződligeti polgármestert.
 ... bővebben » 
 
Ancsányi Ivett lett 2016 Dunakanyar Hangja
2016. márc. 07.
Idén Ancsányi Ivett, 17 éves hódmezővásárhelyi lány lett a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny győztese! Az ország legrangosabb térségi tehetségkutatójának döntőjét ezúttal is Dunakeszin, a VOKE József Attila Művelődési Központ színháztermében rendezték meg. A versenyre ebben az évben is több, mint száz énekes jelentkezett, akik közül az öt tagú szakmai zsűri véleményezése alapján Ivett bizonyult a legjobbnak.
 ... bővebben » 
 
Kunhalmi Ágnes az oktatáspolitikáról és egyéb aktuális témákról
2016. márc. 03.
Számos aktuális kérdéskörben tartott sajtótájékoztatót Vácon Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő 2016. február 25-én Vácott, az MSZP Zrínyi utcai irodájában. A tájékoztató egyik kiemelt témája az oktatáspolitika volt. A tájékoztatót követő fórum keretében szó esett arról - többek között -, hogy mi az, ami a ma kialakult politikai, gazdasági, társadalmi helyzetben az MSZP cselekvési lehetőségeit előbbre mozdíthatja.
 ... bővebben » 
 
Burány Sándor a magyar gazdaság problémáiról és azok lehetséges megoldásairól
2016. jan. 27.
- Ha az elmúlt év tendenciáját összegezni szeretnénk, akkor azt néhány szóban, egy mondatban összefoglalhatjuk: egy centralizált ország, egy kifulladó gazdaság, gazdagodó fideszes politikusok, oligarchák és szegényedő társadalom jellemzi az elmúlt néhány évet. Többek között erről és számos egyéb problémáról beszélt Burány Sándor országgyűlési képviselő, a korábbi Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium minisztere azon a sajtótájékoztatón, amelyet Vácon tartottak 2016. január 26-án, kedden délután gazdasági körkép és foglalkoztatáspolitika témakörökben.
 ... bővebben » 
 
Generali: országszerte személyesen - Új képviseleti pont nyílt Vácon
2016. jan. 19.
Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Vác lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat