Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Plusz egy mosoly a zárójelentések mellé
2015. aug. 20.
Mint már ismeretes, az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége a közelmúltban egy egyedülálló kezdeményezést indított, melynek keretében 2015. augusztusában és szeptemberében összesen mintegy 5555 darab mesés labdát adományoz Vác és környéki intézmények számára azzal a céllal, hogy mosolyt csaljon minél több Vác és környéki gyermek arcára. Az "5555 labda megannyi gyermeki mosolyért" elnevezésű jótékonysági akció sorozat következő állomása a váci Jávorszky Ödön Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya volt 2015. augusztus 18-án, kedden.
 ... bővebben » 
 
5555 labda megannyi gyermeki mosolyért
2015. aug. 04.
A minap a fenti címmel indított egyedülálló kezdeményezést az Uniofol.com és a VácOnline.hu szerkesztősége. A műanyagipari vállalat képviseletében dr. Keserű Sándor, a hírportál képviseletében pedig Huszár Károly látogatott el a váci Nyár utcai óvodába azzal a jótékony céllal, hogy egy nagy csomag, közkedvelt mesefigurákkal ellátott labdát adjon át az intézmény számára.
 ... bővebben » 
 
A huszonharmadik Vigalom képekben
2015. júl. 22.
A hétvégén lezajlott a XXIII. Váci Világi Vigalom háromnapos rendezvénye, melynek során számos helyszínen zajlott közel 100 program. A Madách Imre Művelődési Központ szervezésében megvalósuló összművészeti fesztivál keretében a különféle komoly- és könnyűzenei koncertek mellett számos kiállítással, színes gyermekprogramokkal, népművészeti, iparművészeti és kézműves mesterek portékáival várták az érdeklődőket.
 ... bővebben » 
 
Jógalégzéssel a légszomjban szenvedőkért
2015. júl. 15.
Fantasztikus látvány, amikor 50 kézpár egyszerre emelkedik a levegőbe és elindít egy 50 perces, maratoni mozgás-sorozatot. Egy 9 lépéses gyakorlatsort, 108 Napüdvözletet végeztünk el Vácott a Duna-parton 2015. július 11-én. Célunk volt, hogy egy légzésközpontú mozgással hívjuk fel a figyelmet egy légzőszervi betegségre, a pulmonális hypertóniára (PH), másrészt ösztönözzünk olyan természetes módszerek alkalmazására, amellyel az emberek javíthatják életminőségüket.  A jóga egyre népszerűbb mozgásforma, mégsem annyira általános, mint a futás vagy kerékpározás.  Bizonytalan volt hát, hányan csatlakoznak ehhez a jótékony célú megmozduláshoz.
 ... bővebben » 
 
Egy közösségi csoport példaértékű megmozdulása
2015. júl. 14.
Van egy csoport a facebokon amelynek a neve: Vácon Született babák. Ezt a csoportot egy pár éve hozta létre Izsófné Baráczius Anita abból a célból, hogy a váci kórházban született babák anyukáik egy nyilvános fórumon leírhassák az egészségügyi intézményben töltött néhány nap alatt szerzett pozitív és negatív tapasztalataikat. Az immáron több, mint 1600 tagot számláló csoport jól működik - az anyukák nap mint nap számtalan babás-mamás dolgot megbeszélnek, kérdeznek egymástól. A napokban pedig megkérdőjelezhetetlenül beigazolódott: a csoport sokkal több, mint egy sima fórumozó közösség - ha kell, példaértékű összefogásról is tanúbizonyságot tesznek. Erről az alábbiakban az oldal létrehozója mesél olvasóinknak.
 ... bővebben » 
 
Kalandra Fel!
2015. júl. 01.
A Váci Gyermekjóléti Szolgálat a KEF-el (Váci Kábítószerügyi Egyeztető Fórum) közös rendezésben június 15-19 között szervezte meg nyári napközis programját Kalandtábor címmel. Az ismerkedős dramatikus játékok után közös zászlófestés következett, majd a résztvevők különféle kézműves programokon (kosárfonás, kőfestés, gyöngyfűzés, agyagozás) és a szabadban megrendezett játékokban vehettek részt.  Támogatóinknak köszönhetően két kirándulás is színesítette a hetet.
 ... bővebben » 
 
ContiTech Családi Nap igazán családi hangulatban
2015. jún. 28.
2015. június 27-én Családi Napot rendezett a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. Verőcén, a Csattogó-völgyben. Az eseményre szerkesztőségünk is meghívást kapott. Már a kapunk belépve, a regisztrációnál kapott, a nap programjait is tartalmazó úgynevezett "Menetlevél"-re rápillantva megérintett az a családias légkör, hangulat ami azután az egész napot jellemezte. Igazi közösségkovácsoló programokkal készült a vállalat a dolgozói és családjaik számára: koncertek a színpadon, kézműves foglalkozás, arcfestési lehetőség, tudományos bemutató, varázsló iskola, mesekvíz, vízi dodzsem, trambulin, lovaglási lehetőség, amerikai foci bemutató, tombola - csak, hogy néhányat említsünk a programok közül.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 370

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat