Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Fontos váci győzelem a Békéscsaba ellen Nyomtatás E-mail
Hazai pályán aratott győzelmével zárta az őszi bajnokságot a Váci NKSE. Női kézilabda csapatunk a békéscsabai hölgykoszorút fogadta a váci sportcsarnokban január 19-én, szombaton. Két NB I-es találkozót az ősszel megrendezett franciaországi világbajnokság miatt halasztottak idén januárra. Ebből a viharsarkiak elleni volt a második, nem mellesleg a fontosabb meccs mindkét fél számára.

A vendégsereg és a házigazda csapat ugyanis egyaránt hat-hat pontot gyűjtött a bajnokság során. A meccs tétje a váciak szempontjából a tabellán való jobb pozíció elérése volt. A fontos győzelemmel Kenyeres József “lányai” a kilencedik helyen végeztek. Ellenkező esetben akár kieső helyre is került volna az élvonalbeli váci csapat. Szerencsére ez nem így történt!

A mérkőzést jól kezdték a hazaiak, hiszen a harmadik percben már két góllal vezetett a Vác Veszeli Judit és Gerstmár Szilvia remek találatával. A viharsarki együttes azonban egyre inkább fevette a ritmust és a tizenhatodik percben már két góllal vezetett. Ekkor időt kért Kenyeres József. A tréner által elmondottakat megfogadta a váci csapat, ami az eredményen is megmutatkozott, hiszen a házigazdák néhány perc alatt ötször helyezték el a labdát a békéscsabaiak kapujába. A meccs félidejéből hátralévő tíz percben igyekezett a vendégsereg felzárkózni, de a váciak megőrizték előnyüket, hiszen az eredményjelző tábla 14-10-et mutatott az első harminc perc végén. Kenyeres József csapata így nyugodtan vonulhatott szünetre.

A második játékrész kezdetén folyamatosan faragott le hátrányából a vendégsereg, olyannyira, hogy mindössze egy gólnyi különbség is volt a két csapat. Ekkor Farkas Veronika, Veszeli Judit, Ábrahám Szilvia és Gerstmár Szilvia húzott bele a gólgyártásba, hattal növelve a házigazdák találatainak a számát. A békéscsabaiak ismét erőre kaptak, de már nem sikerült fordítaniuk, így a váciak a 23-21-re nyerték a találkozót. A váciak közül Farkas Veronika, Veszeli Judit, Schmidt Erika, Gerstmár Szilvia, Ábrahám Szilvia és Bagócsi Barbara játéka volt a legeredményesebb.

A mérkőzés előtt az ifjúsági csapatok küzdöttek meg egymással, s ezen a meccsen is váci győzelem született 31-30 arányban.

Az őszi forduló zárótalálkozója előtt több díjat is átvehettek a Váci NKSE játékosai. Juhász Edina a Váci Napló díját vehette át, a szurkolók szavazatai alapján, 2007-es teljesítményéért ugyancsak a kiváló váci kapus kapott díjat, csakúgy, mint Veszeli Judit és Kenyeres József. A névnapját a közelmúltban ünneplő Farkas Veronika játékát pedig Csővári János, drukker ismerte el szurkolói különdíjjal.

A bajnokság a második kör első mérkőzésével a jövő héten folytatódik, amikor is székesfehérvári Cornexi lép pályára a váci sportcsarnokban január 26-án, szombaton 17 órától.


Kép forrása: www.vacinkse.hu


 
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat