Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Sikeres volt az összefogás - Megkezdték a fűkaszálást a váci Hétkápolna területén Nyomtatás E-mail
2015. máj. 24.
Nagy sikert aratott a váci Hétkápolnai Kulturális Napok keretében 2015. május 16-án és 17-én megrendezett IV. Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Nap. A két napos rendezvény alatt több százan látogattak ki a váci Ligetbe, hogy részt vegyenek a jótékonysági céllal meghirdetett programokon. Mint azt a szervezők korábban, a márciusi sajtótájékoztatón is elmondták, a rendezvényen adománygyűjtést is szerveznek majd a Hétkápolna javára, mondván a város most nem tudott besegíteni a fűkaszálás költségeibe.A Hétkápolna plébánosa Sztankó Attila atya a rendezvényen köszönetét fejezi ki a Dunakanyar Rendezvényirodának, hogy ilyen jó hangulatú, sok embert vonzó hétvégi programot szervezett, valamint köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki valamilyen formában segítette ezt a rendezvényt, vagy adakozott. Mint megtudtuk: rendezvényen kihelyezett adománygyűjtő perselyben összesen 83 ezer forint gyűlt össze, amely összeget a plébánia teljes egészében a Hétkápolna körüli, lassan nyakig érő gaz kaszáltatására fordít. Az adomány legnagyobb részét a vasárnapi jótékonysági futás nevezési díjaiból befolyt összeg tette ki. A futás szervezését és lebonyolítását a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány vállalta. A lebonyolításban közreműködött a Royal Fitness Club.A HÉTKÁPOLNA JÓTÉKONYSÁGI FUTÓVERSENY
EREDMÉNYEI:


RÖVID TÁV:

FÉRFI:

1. WINTERMITZ MÁTÉ 6.50
2.KOZSA KORNÉL
3.SZIGETI BENCE

NŐI:

1.BORDÁS BERNADETT
2.JANCSKÁR ILDIKÓ
3.DUDÁS KATALIN

FIÚ 16 ÉV ALATT:

1.IHÁSZ PÉTER ISTVÁN
2.NÁBELEK MILÁN
3.NAGY OLIVÉR

LÁNY 16 ÉV ALATT:

1.ZSIDÁL LAURA
2.NAGY ELIZA
3. KISS FRUZSINA

HOSSZÚ TÁV:


FÉRFI:

1.KISS TAMÁS 13.20
2.PINTÉR BALÁZS
3.HIRLING ZSOLT

NŐI:

1.ŐSI ESZTER
2.SZILÁGYI FATIME
3. ANDÓDY ANIKÓ

FIÚ 16 ÉV ALATT:

1. NAGY JÓZSEF
2.MAKRAI BÁLINT
3.TÖRÖK DÁVID

LÁNY 16 ÉV ALATT:

1. GÁL TIMEA

A futást követően még számos programmal várták az érdeklődőket a szervezők. Számos sport- és táncbemutató program mellett a színpadon üdvözölhettük többek között Fehér Lilit, az idei Dunakanyar Hangja tehetségkutató énekverseny győztesét; KIKI-t, az egykori Első Emelet formáció frontemberét; valamint Csordás Tibit, aki a Fiesta slágereivel igyekezett fokozni a közönség hangulatát.A IV. Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napról készült összefoglaló videót az alábbiakban tekinthetik meg:"Magunk mögött tudhatunk egy jól sikerült, jó hangulatú rendezvényt, amelynek jótékony célja is megvalósult" - nyilatkozta szerkesztőségünknek Wernke Ádám szervező.

"A két nap során összegyűlt pénzadománynak köszönhetően már meg is kezdték a fűkaszálási munkálatokat, így várhatóan két héten belül egy sokkal szebb Hétkápolna várja majd az oda látogatókat"
- tette hozzá Ádám.


A jótékonysági rendezvénysorozat következő eseménye a II. Dunakanyar Kézműves Sörfesztivál és Gabona ünnep lesz augusztus 14-15-16-án, amikorra a szervezők szintén csalódás-mentes programokat ígérnek.


Kapcsolódó anyag:

w Javában zajlik a Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Nap VácottMegosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat