Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Grammatica Sacra - előadás az egyházi szavak és kifejezések használatáról, helyesírásáról
2014. nov. 03.
November 6-án, csütörtökön 18 órai kezdettel Grammatica Sacra címmel tart ingyenes előadást az egyházi szavak és kifejezések használatáról, helyesírásáról Dóra Zoltán nyelvőr (képünkön) Vácott, a Credo-házban (Vác, Kossuth tér 4. / Káptalan utca-Piarista utca sarok). A programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 
A bolond lány és a Csakazértis szerelem Vácon
2014. okt. 30.
A film forog tovább, Sorsvonat, Állj vagy lövök, Édes évek, Madame Pompadour, Boldog névnapot, Angyali vallomás, A lány körbejár, Drakula táncol, Kis generáció és persze a Csakazértis szerelem. Néhány ismert sláger az 1982-ben életre hívott Első Emelet nevű hazai könnyűzenei formáció mára már legendássá vált szerzeményei közül. Több tagcserét követően 1983-ban alakult ki a véglegesnek mondható összetétele az együttesnek.
 ... bővebben » 
 
Két váci művész tárlata Budapesten, az Artéziben
2014. okt. 27.
"Fekete képek" címmel, 2014. november 8-án, szombaton 18 órai kezdettel nyílik az a kiállítás az Artézi Galériában, amelyen két váci művész, Orvos András és Fekete István alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők egészen december 10-éig (egyeztetett időpontban). A tárlatot megnyitja: Maczkay Zsaklin művészeti író. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Erdélyi napok harmadszor koncertekkel, vetélkedővel, gasztronómiával
2014. okt. 24.
A váci Madách Imre Művelődési Központ - együttműködve az Erdély Barátainak Közhasznú Egyesülettel - immáron harmadik alkalommal rendezte meg az Erdélyi napokat. Az október 16-a és 18-a között megtartott rendezvénysorozat első napján vetélkedőn mérhették össze tudásukat a váci középiskolások. A diákok feladatlapokat töltöttek ki, amelyek között volt általános kérdéssor irodalom, történelem és földrajz témakörben.
 ... bővebben » 
 
Premier előtti sajtóbemutatón Olt Tamás romantikus komédiája
2014. okt. 21.
Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora! Ez a címe annak a darabnak, amelynek írója és rendezője, Olt Tamás, a Nemzeti Színház színművésze jó kollegiális kapcsolatot alakított ki a Váci Dunakanyar Színház igazgatójával, Kis Domonkos Márkkal. Az ősbemutatónak is a váci teátrum ad otthont. Az október 26-án tartandó bemutató előtt, október 17-én, pénteken este sajtóbemutatóra invitálták a Váci Dunakanyar Színházba a helyi média képviselőit.
 ... bővebben » 
 
Családi délután a hosszú hétvége szombatján
2014. okt. 21.
Kézműves foglalkozásokkal, lufihajtogató bohóccal, játszóházzal és matiné előadással várják a gyermekeket és szüleiket arra a családi délutánra, amelyet a váci Madách Imre Művelődési Központ szervez október 25-én, szombaton 15 órától. A legkisebbeket 16 órától a Katáng zenekar: Adorján tortája című koncertjére invitálják. A mesebeli történet két kismanóról szól, akik elhatározzák, hogy tortát sütnek testvérük, Adorján születésnapjára. A műsor az azonos című Katáng lemez alapján készült.
 ... bővebben » 
 
Magyar előadás és váci zsűritag a 11. Nemzetközi Gombrowicz Fesztiválon
2014. okt. 20.
Szombaton, október 18-án kezdetét vette a 11. Nemzetközi Gombrowicz Fesztivál Lengyelországban, Radomban. A színházi fesztiválon közel tizenöt Witold Gombrowicz által írt darabot láthat a közönség hét országból, a világ minden tájáról. A fesztivál célja, hogy egyfajta fórumot biztosítson a különböző ötletek, tapasztalatok és értelmezések megosztására.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 233 - 240 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat