Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Arbos Jazz Estek - a sorozat folytatódik
2015. febr. 09.
Vác legfontosabb jazz-zenei eseménysorozata, az immáron közel 10 éves múltra visszatekintő Arbos Jazz Estek az idén is folytatódik. A soron következő koncert most csütörtökön, azaz 2015. február 12-én, 18 órai kezdettel lesz a Credo-házban (Vác, Piarista utca-Káptalan utca sarok). Ez alkalommal a Trio Afium szórakoztatja majd a közönséget.
 ... bővebben » 
 
Ember és természet a Könyvtár Galériában
2015. febr. 06.
A váci Katona Lajos Városi Könyvtár minden érdeklődőt szeretettel vár a Könyvtár Galériában 2015. február 5-én megnyílt "Ember és természet" című kiállításra! A Békefi András grafikus művész munkáiból álló tárlatot 2015. március 3-ig tekinthetik meg az érdeklődők.
 
10 húron ketten
2015. febr. 06.
Fenti címmel ad koncertet a Misztrál együttes tagja Török Máté és barátja Czombos Péter, Vácott a Curia Borház emeletén 2015. február 13-án 19 órai kezdettel. A koncerten a két előadó által megzenésített versek lesznek hallhatóak. Zenei köntöst kapnak többek között Babits Mihály, Weöres Sándor, Utassy József és Kormos István versei. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A belépés díjtalan!
 ... bővebben » 
 
Ne most, drágám!
2015. febr. 03.
Fergeteges vígjátékot láthat a váci közönség február 8-án, a Váci Dunakanyar Színház színpadán. A történet középpontjában szeretők, nercbundák, illetve hiányosan öltözött nők állnak.... Lehet, hogy a görcsös férfivágyak, de az is lehet, hogy a női könnyűvérűség szimbóluma a nercbunda, de az biztos, hogy ahol nercbunda van, ott valaki nagyon akar valamit, és történetesen általában ugyanazt. John Chapman és Ray Cooney (az írók) azonban nem hagyja hőseit egykönnyen győzni, így a szimpla szerelmi háromszögnek indult sztori gyorsan csaknem tucatnyi egymásba fonódó „ki? kivel?”-jellegű gordiuszi csomóvá alakul, lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe sodorva a kis szőrmeszalon szüntelen hantázó tulajdonosait.
 ... bővebben » 
 
Szabó Vladimir munkáiból nyílik kiállítás a K16-ban
2015. febr. 01.
2015. február 7-én, szombaton 16 órai kezdettel a felújított K16 Kortárs Galériában Szabó Vladimir Munkácsy-díjas, Kiváló Művész alkotásaiból nyílik kiállítás, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A tárlatot megnyitja: Fördős Attila, Vác város polgármestere. A gyűjteményt bemutatja: Papp László műgyűjtő. A megnyitón közreműködik: Kocsis György népdalénekes.
 
Az Év Levéltári Kiadványa - elismerés Vác Város Levéltárának
2015. jan. 30.
Február 4-én, szerdán 10 órai kezdettel az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában (1067 Budapest, Eötvös utca 7.) kerül sor a Magyar Levéltárosok Egyesülete által alapított "Az Év Levéltári Kiadványa" díj ünnepélyes átadó rendezvényére. Az esemény váci vonatkozása, hogy a 2014. évi díjazottak között ott találjuk Vác Város Levéltárát: a váci kulturális intézmény "Váci Végrendeletek III. (1729-) 1771-1785 (-1825)" című kiadványa a Forráskiadványok kategóriában az I. helyen végzett.
 ... bővebben » 
 
Királysír, kolostor, kilátások
2015. jan. 30.
A napokban fenti címmel jelent megy egy igazán érdekes írás Kovács Olivér tollából a National Geographic Magyarország oldalán. A cikk a váci várral és környezetével foglalkozik azon gondolat mezsgyéjén, hogy a hajdani várban minden együtt van ahhoz, hogy ott egy sokakat érdeklő műemléki együttest lehessen kialakítani. A www.ng.hu-n megjelent írást az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 185 - 192 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat