Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Karácsonyi Kiállítás a Lyra Könyvesházban
2014. dec. 04.
A Lyra Könyvesház (Vác, Piac utca 1.) minden érdeklődőt szeretettel vár 2014. december 5-én, pénteken 17 órakor nyíló Karácsonyi Kiállítására. A 2015. január 8-ig megtekinthető tárlatot megnyitja: Dr. Inczédy Péter. A megnyitón közreműködik Dublinszki Rebeka (ének).
 ... bővebben » 
 
Adventi kiállítás Csörögben
2014. dec. 04.
Szombaton, 2014. december 6-án 15 órai kezdettel a csörögi római katolikus templomban "Csörögi Adventi Kiállítás címmel nyílik tárlat a 45 éve alakult Gyulai Nyári Művésztelep két alapító tagjának, Szakáll Ágnes festőművész és Lakatos J. Péter restaurátor művész munkáiból. A megnyitón Lakatos J. Péter előadóművészi tehetségét is bemutatja adventi irodalmi összeállításában - tudtuk meg a szervezőktől.
 ... bővebben » 
 
Jön a Legénybúcsú
2014. nov. 27.
December 13-án mutatják be Vizeli Csaba, író és Másik Lehel, zeneszerző Legénybúcsú című darabját a Váci Dunakanyar Színházban. A történet látszólag egyszerű, régi barátok összejönnek, hogy egyik társukat elbúcsúztassák a legényélet szabadságától, mielőtt az a házasság igájába hajtaná a fejét. A karakterekben felismerhetőek a mai magyar társadalom szereplői: a többiek által mindig kicsit irigyelt, befutott, gazdag férfi, a nőfaló macsó, a teszetosza, felesége zsarnokságát természetesnek megélő papucsférj, az örök gyerek-mindenki haverja kocsmáros, a szerelmes vőlegény, és a kiöregedett, alkoholista rocker.
 ... bővebben » 
 
Pályázati pénzből gyarapíthatja kortárs gyűjteményét a váci múzeum
2014. nov. 20.
A Nemzeti Kulturális Alap VIZUÁLIS MŰVÉSZETEK KOLLÉGIUMA pályázatán a váci Tragor Ignác Múzeum a közelmúltban 2,5 millió forintot nyert kortárs gyűjteményének gyarapítása javára. Az elnyert összegből Szakáll Ágnes, Cseke Szilárd és Károlyi Zsigmond műalkotásait vásárolja meg a váci önkormányzat fenntartásában működő kulturális intézmény – tudtuk meg.
 
Hivatalos művészek alkotásait várják az idei Téli Tárlatra
2014. nov. 20.
A váci Madách Imre Művelődési Központ és Vác város önkormányzata ebben az esztendőben is megrendezi Téli Tárlat című programját. Az immáron több évtizedes múlttal bíró rendezvény a város kulturális életének egyik kiemelkedő eseménye. A szervezők folytatni kívánják az évek alatt kialakult hagyományt, mely szerint lehetőséget kínálnak a városban és közvetlen környezetében élő alkotóművészeknek munkáik bemutatására, a váci közönségnek pedig alkalmat teremtenek egy szép kiállításon találkozni egymással és az alkotókkal a karácsonyt megelőző napok hangulatában.
 ... bővebben » 
 
Vámos Miklóssal folytatódik a Váci Irodalmi Szalon második évada
2014. nov. 20.
A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett, József Attila-díjas író, Vámos Miklós látogat Vácra pénteken, 2014. november 21-én a Váci Irodalmi Szalon második évadának második vendégeként. A regények, színművek, novellák, filmforgatókönyvek írójaként egyaránt ismert író több televíziós műsort is vezetett az elmúlt két évtizedben.
 ... bővebben » 
 
Erzsébet napi SZERETETKONCERT Vácott
2014. nov. 18.
Szerdán, azaz 2014. november 19-én, szerdán 18 órakor a váci Pikéthy Konzi növendékei azzal a céllal lépnek fel a váci Zeneiskola hangversenytermében, hogy a koncert bevételével a váci rászoruló családokat támogassák. Azt remélik, hogy varázslatos zenéjüket hallva a váci közönségnek megnyílik a szíve és sokan megérzik, hogy jót tenni jó.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 217 - 224 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat