Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Újra műsoron a közkedvelt vígjáték
2015. márc. 04.
Most szombaton, azaz 2015. március 7-én 19 órai kezdettel ismét látható lesz a Váci Dunakanyar Színházban a korábban már többször is nagy sikert aratott Olt Tamás darab a "Minden kezdet nehéz, hát még a versenyzongora" című romantikus komédia.
 ... bővebben » 
 
Tavaszváró operettest - új helyszínen adnak gálát az örök kedvencek
2015. márc. 04.
A több, mint három évtizede, 1984-ben alakult Váci Szimfonikus Zenekar fergeteges nőnapi operettgálára invitálja a műfaj kedvelőit és az igényes, kulturális kikapcsolódásra vágyókat. A Farkas Pál vezette zenekar ezúttal új helyszínen, a Váci Piarista Gimnázium dísztermében tartja tavaszváró estjét szombaton, 2015. március 7-én. A 19 órakor kezdődő gálakoncerten az operett műfaj jeles képviselői, Teremi Trixi, Bozsó József, Domoszlai Sándor, valamint Vác díszpolgára, Kalocsai Zsuzsa lépnek a közönség elé.
 ... bővebben » 
 
A Chabandával folytatódik az Arbos Jazz Estek sorozat
2015. márc. 03.
Csütörtökön, 2015. március 5-én 18 óra 30 perces kezdettel a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola AMI Cs. Nagy Tamás hangversenyterem (Vác, Konstantin tér 8.) ad otthont az Arbos Jazz Estek sorozat következő állomásának. Az este fellépője ezúttal a Chabanda formáció lesz.
 ... bővebben » 
 
Rácz István Díj a váci Katona Lajos Könyvtár igazgatójának
2015. márc. 03.
2015. február 27-én a budapesti Finn Nagykövetségen rendezték meg a Finn Kultúra Napját és a finn kultúrát jelképező Kalevala Napot, amelyre az egész országból meghívják a Magyar-Finn Baráti Körök vezetőit, munkatársait. Ebből az alkalomból adták át a Rácz István Díjat, amelyet az elmúlt évben kiemelkedő munkát végző két személy (egy finn és egy magyar) veheti át a kitüntetést. A jelentős finn-magyar kitüntetést a magyar oldalról ez alkalommal Mándli Gyula, a váci Katona Lajos Könyvtár igazgatója vehette át a kuratórium döntésének értelmében.
 ... bővebben » 
 
Avantgárd és posztmodern- avagy mi a fene?
2015. febr. 23.
Fenti címmel tart előadást Bárdosi József művészettörténész 2015. március 4-én, szerdán 17 órai kezdettel Vácott, a Tragor Ignác Múzeum Központi Épületében (Vác, Zrínyi utca 41/A). Az "Uránia" múzeumi előadássorozat keretében tartandó, díjmentes előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
A Váci Dunakanyar Színház és a Nemzeti Színház közös bemutatója
2015. febr. 20.
Harmadik saját bemutatójára készül a Váci Dunakanyar Színház, a Nemzeti Színházzal koprodukcióban. A bemutató február 28-án 19 órakor lesz a váci színpadon, de az előadást már biztosan műsorára fogja tűzni a Nemzeti Színház is.
 ... bővebben » 
 
Meseautón érkezik és a háztetőn landol a Hegedűs az idei Váci Tavaszi Fesztiválon
2015. febr. 12.
Idén is kitesz magáért a váci Madách Imre Művelődési Központ kollektívája, hiszen ismét remek programokat kínálnak a Váci Tavaszi Fesztivál ideje alatt. Az immáron tizenharmadik alkalommal megrendezendő háromhetes kulturális eseményözön összeállítói ezúttal is törekedtek arra, hogy az igényes kikapcsolódást nyújtó produkciók között lehetőség szerint minden korosztály megtalálja a kedvére valót.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 184 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat