Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A fotó ünnepe
2014. nov. 13.
Fenti címmel nyílik kiállítás a Forte Fotóklub tagjainak alkotásaiból a mai napon 18 órai kezdettel a váci Madách Imre Művelődési Központ Emeleti Galériájában. A december 30-ig látogatható tárlatot Fabó Katalin fotóművész, a MAFOSZ alelnöke nyitja meg. A megnyitón közreműködik: Weixelbaum Laura (ének, zene). Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 
A Piaristák 300 éve Vácott
2014. nov. 13.
Fenti címmel nyílik kiállítás a mai napon 17 órakor, a váci Madách Imre Művelődési Központban. A Forte Fotóklub november 30-ig látható, a 300 évvel ezelőtt alapítotott váci piarista gimnáziumot bemutató tárlatát a Váci Piarista Gimnázium és Kollégium igazgatója, Futó Béla nyitja meg. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 
Öt kórus az ötödik találkozón
2014. nov. 13.
Immáron ötödik alkalommal szervezi meg a váci Madách Imre Művelődési Központ a Duna menti kórustalálkozóját. A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal támogatásával megvalósuló, „Zene nélkül nincs teljes ember” című program 2014. november 15-én, szombaton 17 órakor kezdődik. A program keretében a Nagymarosi Női Kar, a Vox Humana Énekkar, a Serenus Kórus, a Váci Harmónia Kórus és a dunaújvárosi Viadana Kórus ad hangversenyt.
 ... bővebben » 
 
Különleges szerepben Für Anikó a Váci Dunakanyar Színházban
2014. nov. 12.
Aligha él olyan ember ebben az országban, akinek Für Anikó neve hallatán ne jutna eszébe legalább egy színdarab, vagy akiben hangja ne idézne fel legalább egy külföldi filmprodukciót. Számtalan színházi és szinkronszerep után Magyarország egyik legismertebb előadóját most mégis egy másik oldaláról ismerheti meg a közönség.
 ... bővebben » 
 
Orgonahangverseny a Székesegyházban
2014. nov. 06.
2014. november 15-én, szombaton 19 órai kezdettel Szotyori Nagy Gábor orgonaművész ad koncertet a váci Székesegyházban. Műsoron: C. Franck, P. I. Csajkovszkij, Koloss és Liszt művek. A belépés díjtalan. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Egy est ami a harmonikáról szól - Pál Lajos Vácott koncertezik
2014. nov. 06.
A műfajok sokszínűsége jellemzi azt az estet, amelyet 2014. november 21-én, pénteken este 18 órai kezdettel tekinthetnek meg az érdeklődők a váci Madách Imre Művelődési Központban. A műfajok sokszínűségét egy harmonika nevű hangszer forrasztja egységbe. A fénykorát igazából az 1900-as években élt hangszer újra népszerűvé válásáért sokan fáradoznak több-kevesebb sikerrel.
 ... bővebben » 
 
Radnóti emlékkiállítás a Könyvtár Galériában
2014. nov. 05.
A Katona Lajos Városi Könyvtár tisztelettel meghív minden érdeklődőt a következő rendezvényére, az „Elmegyek és te figyelj a májusokra” című kiállításra, amely Radnóti Miklós életét és munkásságát mutatja be. 2014. november 6-án, csütörtökön 17 órakor Zomborka Márta közgyűjteményi és közművelődési referens nyitja meg a Könyvtár Galéria aktuális programját, amely a Miniszterelnökség, a Petőfi Irodalmi Múzeum és Vác Város Levéltára támogatásával jött létre. A rendezvényen fellép a Fónay - HUMÁNIA - Társulat művésze.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 225 - 232 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat