Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hétkápolnai Kulturális Napok jótékonysági céllal
2015. márc. 18.
A Dunakanyar Rendezvényiroda szervezésében jótékonysági rendezvénysorozat veszi kezdetét, amelynek keretében a váci Hétkápolna területének gondozására gyűjtenek majd adományokat. A csütörtöki sajtótájékoztatón a szervezők ismertették azt a három nagyszabású programot, amelyek mindegyike ingyenesen lesz látogatható.
 ... bővebben » 
 
Közös nagyböjti hangversenyt ad a Vox Humana Énekkar és a Serenus Kórus
2015. márc. 18.
Közös nagyböjti hangversenyt ad a Vox Humana Énekkar és a Serenus Kórus 2015. március 22-én, vasárnap a Baptista Imaházban. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A műsorról bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
A Váci Irodalmi Szalon következő vendége: Schäffer Erzsébet
2015. márc. 18.
Békebeli mesemondó, aki nyitott szívvel tud hallgatni, írni és mesélni is. Lassan folyó történetei, melyeket a Nők Lapja olvasói jól ismernek, az emberi érzelmek széles spektrumát tárják elénk: megérintenek, felráznak, elringatnak. Ő Schäffer Erzsébet, aki 2015. március 20-án, pénteken a Váci Irodalmi Szalon második évadának tizedik vendégeként látogat Vácra. A Nők Lapja főmunkatársával a Váci Irodalmi Szalon életre hívója, a Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért Egyesület (SZAVAD) elnöke, Matkovich Ilona író, újságíró, városi képviselő beszélget.
 ... bővebben » 
 
Holnap ingyenesen látogathatjuk a váci Tragor Ignác Múzeum kiállítóhelyeit
2015. márc. 14.
A váci Tragor Ignác Múzeum kiállítóhelyei 2015. március 15-én, vasárnap, a Nemzeti ünnep alkalmából minden látogatót ingyenesen fogadnak. A kulturális intézmény munkatársai minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 
Március 15-én ingyenesen látogathatjuk a váci Tragor Ignác Múzeum kiállítóhelyeit
2015. márc. 12.
A váci Tragor Ignác Múzeum kiállítóhelyei 2015. március 15-én, vasárnap, a Nemzeti ünnep alkalmából minden látogatót ingyenesen fogadnak. A kulturális intézmény munkatársai minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 
A Bogányi-zongora első nyilvános koncertje
2015. márc. 11.
A Magyar Kultúra Napjának előestéjén, 2015. január 21-én, a Zeneakadémia nagytermében megrendezett gálaműsor keretében debütált a Bogányi Gergely Liszt Ferenc-díjas és Kossuth-díjas váci zongoraművész, Vác város díszpolgára által prezentált magyar fejlesztésű zongora, amelyet ma már csak csodazongoraként emlegetnek. A januári protokolláris bemutatót követően a hangszert 2015. március 11-én, tehát ma este hallhatjuk először nyilvános koncerten, Bogányi Gergely zongoraestjén, a Zeneakadémián. Az est programjáról és a csodazongoráról bővebben itt olvashatnak.
 
Váci Tavaszi Fesztivál - immáron tizenharmadszor
2015. márc. 05.
Tizenhárom évvel ezelőtt a váci Madách Imre Művelődési Központ (MIMK) a Váci Tavaszi Fesztivált azzal a céllal indította útjára, hogy tartalmas és színvonalas kikapcsolódási lehetőséget nyújtson Vác városának lakossága és a környékben élők részére, teret adva az országosan ismert és elismert művészek mellett a helyi kulturális értékeknek is. Szoros együttműködésben a váci és környékbeli művészeti csoportokkal, előadókkal, képzőművészekkel, minden évben számos közös művészeti produkció színesíti a programkínálatot, s ez az idei Váci Tavaszi Fesztivál esetében sem lesz másképpen - derült ki azon a sajtótájkoztatón, amelyet a szerdai nap folyamán tartott Retzler Péter, a MIMK igazgatója és Laczi Sarolta igazgató-helyettes.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 169 - 176 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat