Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Író - olvasótalálkozó Jókai Annával a Curiában
2007. okt. 24.
Jókai Anna Kossuth-díjas írónő, aki immár visszatérő vendége városunknak; ezúttal a Katona Lajos Városi Könyvtár által rendezett Irodalmi Szalon vendége volt. Az író – olvasótalálkozóra – melyre Jókai Anna a legújabb kötetével, az ünnepi könyvhétre megjelent Godot megjött című regénnyel érkezett – a váci Curia Galériában került sor, október 17-én.
 ... bővebben » 
 
Vác máskép(p) - Fotókiállítás az Arcusban
2007. okt. 19.
Vác Város Levéltár „Vác Máskép(p)" címmel hirdetett fotópályázatot abból a célból, hogy a legkiemelkedőbb alkotásokat fotóanyagként használja fel 2007. év végén, Vác Város Önkormányzatának szervezésében, valamint a levéltár szerkesztésében megjelenő Vác – város a Duna partján című városkalauzhoz. A pályázatra augusztus 15-ig várták a város nevezetességeit, természeti és építészeti értékeit meglepő szemszögből bemutató digitális felvételeket.
 ... bővebben » 
 
A Tudós fotós képei a könyvtárban láthatók
2007. okt. 14.
A Dunakanyar Fotóklub az idén első alkalommal rendezte meg a Váci Fotográfia-történeti Szimpoziont október 5-én és 6-án.Az előadásokból és kiállításokból álló Szimpozion nyitórendezvényeként Fejér Zoltán fotóművész, független szakértő, az Európai Fotótörténeti Társaság Nemzetközi Tanácsadó Testületének tagja – a harminc évvel ezelőtt elhunyt – neves fotóművész, szakíró, dr. Bárány Nándor életművét mutatta be.
 ... bővebben » 
 
Alapítvány a hagyományok és az ősi mesterségek megőrzéséért
2007. okt. 03.
„A néphagyomány tart meg bennünket magyarnak, s a nemzetközi műveltség tesz bennünket európaivá. Ha azonban csak az európaiságra törekszünk, lehetünk nagyműveltségű népek, de minél hamarább megszűnünk magyarnak lenni.”
 ... bővebben » 
 
Sikeres folklóresttel kezdődőtt az ŐMH
2007. okt. 02.
A váci Madách Imre Művelődési Központban, az Őszi Művészeti Hetek nyitórendezvényeként szeptember 28-án, pénteken rendezték meg a hagyományos Szlovák Folklór Estet, amelyre a Váci Szlovák Önkormányzat ezúttal nem a szomszédos országból Szlovákiából, hanem hazánkból, egészen pontosan Ecserből hívott vendéget, az ecseri folklóregyüttest. 
 ... bővebben » 
 
Vác köszönti a Honismeret "munkásait"
2007. szept. 28.
A Pest Megyei Érdy János Honismereti Egyesület Vácott rendezi meg a tizenkettedik Országos Honismereti Kiadványszerkesztői Konferenciáját a városháza és a városi könyvtár épületeiben 2007. szeptember 28-án, 29-én és 30-án. Péntek délután a polgármesteri hivatal dísztermében kezdődik a tanácskozás, ahol dr. Molnár Lajos, Vác város alpolgármestere és Halász Péter, a Honismereti Szövetség elnöke köszönti a meghívott vendégeket.
 ... bővebben » 
 
Gömör Tamás fotókiállítása az Arcus galériában
2007. szept. 15.
Test-teszt címmel nyílt meg Gömör Tamás fotókiállítása 2007 szeptember 14-én. A fiatal fotóművész képein az emberi testet jeleníti meg, erre utal a "Test", a "teszt" pedig, hogy most alkalmazott először digitális technikát. A kiállítás megnyitása szokatlan volt mert Dömény Csaba az Arcus galéria tulajdonosa mondott bevezetőt, a címet megmagyarázta az alkotó és Fejér Zoltán fotóművész és fotó szakíró a közönséggel megosztotta gondolatait a képekről.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 633 - 640 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat