Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A világ ahogy két fiatal látja
2007. nov. 24.
A világ ahogy két fiatal látja művészi szemmel. Röviden így foglalható az össze, amit november 17-én a Credo-házban tekinthetett meg a publikum. Koren Gábor, a váci Fónay Márta HUMÁNIA Drámai Műhely tagja„ A világ, ahogy én látom” című első, önálló verses műsorával sokaknak szerzett felejthetetlen pillanatokat.
 ... bővebben » 
 
Antigoné telt ház előtt
2007. nov. 24.
A váci Fónay Márta HUMÁNIA Drámai Műhely tagjai november 15-én nagy sikerrel, telt ház előtt mutatták be Szophoklész: Antigoné című drámáját, a  Madách Imre Művelődési Központ színpadán. Cservenák Péter fotói az előadásról:
 ... bővebben » 
 
Nyugat szavalóverseny a váci gimnáziumban
2007. nov. 23.
Három megye verskedvelő középiskolásai adtak egymásnak randevút november 10-én, szombaton a váci Madách Imre Gimnáziumban. A gimnázium adott ugyanis otthont az országos Széchényi Könyvtár által meghirdetett Nyugat szavalóverseny területi döntőjének. A mintegy hatvan középiskolás abból az alkalomból mérte összetudását, hogy a XX. század legrangosabb irodalmi folyóirata, a Nyugat száz évvel ezelőtt, 1907. január 1-jén született.
 ... bővebben » 
 
Körhintával kezdődik a Filmklub
2007. nov. 16.
A tavasszal, jogutód nélkül megszűnt Dunagyöngye Filmszínház, s ezzel bizony egyfajta űr keletkezett Vácott, hiszen eltűnt az a fajta kikapcsolódási alternatíva, amely a filmkedvelők számára lehetővé tette, hogy közösségben tekinthessék meg az egyes alkotásokat. A Madách Imre Művelődési Központ igazgatója, Iványi Károlyné és gazdasági igazgatója, Csorba Éva javaslatot tett egy filmklub létrehozására.
 ... bővebben » 
 
A világ, ahogy Koren Gábor látja
2007. nov. 15.
S hogy milyen módon is látja a világot Koren Gábor, a váci Fónay Márta – HUMÁNIA - Drámai Műhely oszlopos tagja? Minden bizonnyal választ kap erre a kérdésre mindenki, aki november 17-én, szombaton 15 órakor ellátogat a Váci Egyházmegye, váci, Kossuth téri közösségi épületébe, a Credo-házba, ahol első önálló műsora tekinthető meg. Többen, régóta „nyúzzák” már őt, hogy egyszer egy önálló műsorban is csillogtassa meg tehetségét. Erre a húsz éves fiatalember most látta elérkezettnek az időt.
 ... bővebben » 
 
Szent Erzsébet Év
2007. nov. 11.
A váci püspökség és a keresztény művészek, gondolkodók társasága szeretettel meghívja önt, kedves családját, barátait a Szent Erzsébet Év alkalmából, november 16. péntek  17 órakor kezdődő kiállítás megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Dr. Szatlóczkyné dr. Gajdóczki Zsuzsanna művészettörténész, közreműködik a Pikéthy Tibor Zeneiskola kórusa, amelyet Franczel Ágnes vezet.
 ... bővebben » 
 
Közös találkozón csendült a nóta
2007. nov. 04.
Október 25-én, a délutáni órákban baráti találkozóra, közös nótázásra került sor a váci Madách Imre Művelődési Központban a helyi Nóta Klub és a budapesti Egressy Béni Nóta és Zenebarát klub részvételével. A vendégek viszontlátogatásra érkeztek városunkba Máté Otília művésznő, a klub szakmai irányítója vezetésével.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 625 - 632 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat