Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Koday László mesevilága a Főtér Galériában
2008. okt. 28.
Koday László Csokonai-díjas festőművész kiállítása október 18-án nyílt meg a váci Főtér Galériában. A kiállítást Pilaszanovits Irén művészettörténész nyitotta meg. Koday László festőművész a hazai kortárs naiv festészet egyik legjelentősebb alakja, aki egyéni kiállítás formájában Vácott első ízben mutatkozik be. 
 ... bővebben » 
 
Benkő Viktor festményei Budapesten
2008. okt. 13.
A budapesti Ericsson Galériában (Budapest, Laborc utca 1.) nyílik meg Benkő Viktor festőművész „8x3 festmény-8+1 jóbarát” című kiállítása október 14-én, kedden 17 órakor. A november 28-ig látható tárlatot Debreczeni Zsófia festőművész nyitja meg, aki Maczkay Zsaklin író gondolatait tolmácsolja az egybegyűlteknek. A megnyitón Bardócz L. Csaba gitározik és énekel.
 ... bővebben » 
 
Fények és tájak a Margarétában
2008. okt. 11.
Kádas Levente kiállítása nyílik a váci Margaréta Kávéházban október 16-án, csütörtökön 17 órakor. A fennállásának ötvenedik évfordulóját ünneplő Dunakanyar Fotóklub szervezésében megvalósuló, Fények és tájak című tárlatot Kocsis Iván fotóművész nyitja meg. A kiállításon látható fotókat november 30-ig láthatja a közönség. 
 ... bővebben » 
 
Beköltözött a kultúra a Vörösházba
2008. okt. 08.
Ha nem is teljesen, de mindenképpen “visszaköltözött” a barokk stílus a váci Vörösházba. A hajdan a püspöki magtárnak otthont adott épületbe – amely hosszú évek után, 2006-ban született újjá az önkormányzat és a Lavina Autó Kft. együttműködése révén – a kereskedelmi funkciókat betöltő üzletek és a sportkiállításnak berendezett emeleti helyiség megnyitását követően a művészet is helyet kapott. Az Art Lavina Képzőművészeti Alapítvány által kialakított új galériát pénteken, október 3-án avatták fel.
 ... bővebben » 
 
Két kerékkel a Dunakanyar múzeumaiba
2008. okt. 03.
Az idei évben a váci Tragor Ignác Múzeum ismét csatlakozik az október-november hónapban megrendezésre kerülő Múzeumok Őszi Fesztiválja országos rendezvénysorozathoz. A változatos programok között igazi újdonságként szerepel egy kerékpáros kirándulás, amelyre nagy szeretettel várják a gyermekes családokat is, hiszen ők lesznek majd a jövő múzeumlátogatói.
 ... bővebben » 
 
Fesztivál: Börzsöny Barokk Napok ötödször
2008. aug. 24.
Ötödik alkalommal zarándokolhatnak el a komolyzene kedvelői a Börzsöny hegyei közé, ahol augusztus 26-a és 29-e között ismét megrendezik a Börzsöny Barokk Napok című régizenei fesztivált. A Consort Zenei Alapítvány szervezésében megvalósuló idei fesztivál fő előadója a tavalyi évhez hasonlóan ismét egy világszerte elismert angol együttes, a London Baroque lesz, akik a zárónapon lépnek fel a váci Fehérek templomában.
 ... bővebben » 
 
A harmónikaművész sanzonestje Vácott
2008. aug. 21.
A 2001-ben útnak indított Városházi esték című sorozat keretében a nyári hónapokban igényes kulturális programokkal várják egy-egy hétvégén a váciakat és a környező településeken élőket a váci polgármesteri hivatal udvarán. Az idén, június közepén az Adagio énekegyüttes gondoskodott a kikapcsolódásról, míg most pénteken a kiváló harmonikaművész, Orosz Zoltán és csapata a sanzonok világába repíti a közönséget.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 593 - 600 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat