Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ancsányi Ivett lett 2016 Dunakanyar Hangja Nyomtatás E-mail
2016. márc. 07.
Idén Ancsányi Ivett, 17 éves hódmezővásárhelyi lány lett a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny győztese! Az ország legrangosabb térségi tehetségkutatójának döntőjét ezúttal is Dunakeszin, a VOKE József Attila Művelődési Központ színháztermében rendezték meg. A versenyre ebben az évben is több, mint száz énekes jelentkezett, akik közül az öt tagú szakmai zsűri véleményezése alapján Ivett bizonyult a legjobbnak.

Ancsányi Ivett és Wernke Ádám főszervező

A telt házas rendezvényt Dunakeszi polgármestere, Dióssi Csaba nyitotta meg, aki beszédében - a szervezők mellett - külön köszönetét fejezte ki azoknak a versenyzőknek, akik több száz kilométerről érkeztek a városba, hogy részt vegyenek a Dunakanyar Hangja versenyen.Dióssi Csaba

Az ALL DOOR Kft. főtámogatásával megvalósuló rendezvény résztvevőit a cég ügyvezető-igazgatója, Szabó Sándor is köszöntötte. Mint mondta, az elején kissé szkeptikusan állt a tehetségkutató verseny mellé, de a rendezvénysorozat bebizonyította számára, hogy nagyon is van létjogosultsága a Dunakanyar Hangja versenynek, nagyon boldog, hogy segíthette a magyarországi tehetségek felkutatását, és fantasztikusan érezte magát végig a verseny ideje alatt.


Szabó Sándor

A döntő-finálé szokás szerint táncshow-val vette kezdetét. Ezúttal a Kalmár Eleonóra vezette dunakeszi KreaDance tánciskola növendékei léptek színpadra, akik hatalmas sikert arattak. Ezt követően kilenc énekes produkcióját hallgathatta meg a közönség, majd egy rövid szünet után ismét egy dunakeszi tánciskola, a Selyem Fruzsina által vezetett Dream Factory Fitness tanítványainak fellépésével folytatódott a műsor. Az utolsó fellépő Dittmár Roland volt, aki egy nem mindennapi produkcióval kedveskedett a közönségnek és a zsűrinek.

Dittmár Roland

A több, mint 4 órás gálaesten az előző évek nyertesei is felléptek, így Polgár László, Kováts Vera, Kádár-Szabó Bence, Huy Le Benji, Nagy Nóri, Fehér Lili, valamint az előző évi gyermek kategória győztese Molnár Alíz is énekeltek!Az előző évek nyertesei

Az idei 5 tagú zsűriben helyet foglalt Lábas Viki, a népszerű Margaret Island zenekar énekesnője, Szolnoki Péter, a Bon Bon zenekar énekese, Kaszás Géza színművész, Farkas Pál zeneigazgató, karmester, valamint Toldi Tamás énekes, dalszövegíró.A zsűri

A zsűri döntése alapján 2016-ban, a 7. Dunakanyar Hangja verseny győztese ANCSÁNYI IVETT lett. Második helyen Horváth Krisztián, harmadik helyen pedig Fábián Nikolett végzett. Különdíjas énekes lett Sárközi Edina és Nárai Zoltán. A gyermek kategóriát ebben az évben a váci Magos Anna nyerte meg. Dunakeszi különdíjasa idén Szabados Alexandra lett, akinek Dióssi Csaba polgármester személyesen gratulált és nyújtott át egy szép ajándékcsomagot.Magos Anna - 2016 Dunakanyar Gyermek Hangja

A Dunakanyar Hangja verseny idei fődíját, amely egy két személyes külföldi utazás Olaszországba, Velencébe, a váci TDM Travel Utazási Iroda ajánlotta fel. A nyertes továbbá profi hangstúdióban énekelhet fel egy dalt, amelyről videoklipet is forgatnak majd a Z Hang-és Fény stúdió jóvoltából, de számos más értékes nyereményben is részesült a rendezvény támogatóinak köszönhetően, például a dunakeszi Part Cafe Étterem 30.000 forint költőpénzt nyújtott át a nyertesnek a velencei utazáshoz, valamint 10.000 forint értékű vacsorameghívást is ajándékozott.

A gyermek kategória győztesének a dunakeszi Kids Oasis ajánlott fel egy csodálatos wellness hétvégét az egész család számára, a Különdíjas énekes pedig a gödi Aphrodite Wellness Hotelben tölthet el másodmagával egy fantasztikus pihentető hétvégét.

A Dunakanyar Rendezvényiroda ezúton fejezi ki köszönetét minden támogatónak, hogy segítségükkel biztosították a rendezvény színvonalas megszervezését és lehetőséget adtak a fiatal tehetségek számára!
Külön köszönet a VácMyLife stábjának, hogy a rendezvényről végig tudósítottak és minden versenyzőről videót készítettek!

Képek: Mózes Bernadett


További fotok az eseményről: itt

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat