Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
"Mitiszó?"
[ Programelőzetes ]
2012. márc. 14.
Szókimondó szövegeik miatt kaptak már hideget és meleget egyaránt... Egy azonban biztos: a 90-es évek közepe óta működő Ganxta Zolee és a Kartel tíz kiadott nagylemez és számtalan kőkemény bulival a háta mögött nem kis rajongótáborral rendelkezik. A térségünkben élő, Kartel-rajongók számára jó hír, hogy az együttes következő fellépésére a "Mitiszó Turné 2012" keretében Vácott, a Hajógyár szórakozóhelyen kerül majd sor 2012. március 16-án, pénteken 22 órai kezdettel. Előzenekarként a Baby on the Woods formáció melegíti majd be a közönséget. A koncertre minden érdeklődőt várnak.
 
Közös képviselők márciusi összejövetele
[ Aktuális ]
2012. márc. 14.
A Váci Közös képviselők Klubja (VKK) 2012. március 19-én, hétfőn 17 órai kezdettel tartja soron következő összejövetelét Vácott, a Madách Imre Művelődési Központban - tudtuk meg Hajdu Sándortól, a Klub elnökétől.
 ... bővebben » 
 
Újabb csúcson a benzin ára
[ Aktuális ]
2012. márc. 13.
Holnap 0 órától mind a benzin, mind a gázolaj ára emelkedik 7 forinttal a hazai töltőállomásokon. A benzin országos átlagára így 436 forintra, míg a gázolajé 440 forintra emelkedik.
 ... bővebben » 
 
Tánc görög módra
[ Programelőzetes ]
2012. márc. 13.
A Váci Görög Kisebbségi Önkormányzat szervezésében ismét Görög Táncház lesz a váci Madách Imre Művelődési Központban. A havi rendszerességgel megrendezendő összejövetel ezúttal március 13-án, kedden azaz a mai napon 18 és 21 óra között lesz. Azok is csatlakozhatnak, akik az eddigi alkalmakkor nem vettek részt. Tehát ezúttal is minden kedves táncra perdülni vágyót szeretettel várnak a szervezők! A belépés 500 forint.
 
Forgalomkorlátozás a nemzeti ünnepnapon
[ Felhívás ]
2012. márc. 12.
Az önkormányzat ezúton is értesíti a lakosságot, hogy 2012. március 15-én 8 óra 45 perctől 9 óra 45 percig a Báthori utcában lévő Petőfi háznál tartandó ünnepi rendezvény miatt a 364 és 365 viszonylatú autóbuszok a Konstantin téri és a Március 15. téri megállókat nem érintik. Az okozott kényelmetlenségért előre is elnézést kérnek az illetékesek.
 
2012 Dunakanyar Hangja - Ma este döntő!
[ Aktuális ]
2012. márc. 10.
Ma este eldől, hogy ki lesz 2012-ben a Dunakanyar Hangja. A sikeresen továbbjutott versenyzők három kemény csatán már túl vannak, de az utolsó nagy összecsapás még hátravan: a ma esti döntőben még bizonyítaniuk kell.
 ... bővebben » 
 
Finn est lesz Vácon
[ Programelőzetes ]
2012. márc. 09.
Vác több, mint negyedévszázada tart fenn testvérvárosi kapcsolatot a finnországi Jarvenpaa-vel (az összes a és e betűre kellene vízszintes kettős pontot varázsolni, de azt nem tudom hogy kell?).Ezért az elmúlt években is számos, Finnországgal kapcsolatos eseménynek adott otthont városunk. A váci Madách Imre Központban pedig hétfőn, március 12-én lesz egy ünnepség a Kalevala napja és Finnország függetlenségének 95. évfordulója alkalmából.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 36 - 42 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat