Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Szombaton kerül sor a Dunakanyar-Vác első idei hazai mérkőzésére
[ Sport ]
2012. márc. 02.
A múlt hétvégi, Kazincbarcika elleni győzelem után 2012. március 3-án, szombaton kerül sor a Dunakanyar-Vác első hazai mérkőzésére a tavaszi szezonban. A 17. fordulóban sorra kerülő, Bp. Honvéd-MFA elleni találkozó 14 órakor kezdődik majd a váci stadionban. A csapat tagjai kedden egy edzéssel és egy orosz csapat elleni edzőmérkőzéssel már elkezdték a felkészülést az idei hazai premierre. Remélhetőleg addig az időjárás is kegyes lesz a futballhoz és jó minőségű pályán rendezhetik majd meg a mérkőzést.
 ... bővebben » 
 
Új-Zéland - a világ jobb alsó sarka
[ Zöld Pont ]
2012. márc. 01.
Fenti címmel tart előadást a Duna–Ipoly Nemzeti Park KLUB-ban Karlné Menráth Réka és Spáda Ágnes március 5-én, hétfőn 17 és 18 óra között a Szemlő-hegyi-barlang vetítőtermében (Budapest II. kerület, Pusztaszeri út 35.). Az ingyenes eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Mától nem tankolunk drágábban, de olcsóbban sem
[ Aktuális ]
2012. febr. 29.
A héten nem változik az üzemanyagok országos átlagára, így a benzin 424, a gázolaj pedig 437 forintos átlagáron kerül értékesítésre literenként. Az eltérés a legolcsóbb és a legdrágább töltőállomások árai között literenként elérheti akár a 30 forintot is.
 ... bővebben » 
 
Tavaszi ízparádé Visegrádon
[ Térségi hírek ]
2012. febr. 29.
Visegrádon, a Dunakanyar kulturális és történelmi emlékekben bővelkedő városában 2012. márciusában először kerül megrendezésre a Tavaszi ízparádé elnevezésű rendezvény.. A kóstolással egybekötött vásár sok, érdekes látnivalót, spájzba-valót kínál majd az érdeklődőknek. A programok között szerepel - többek között - népzene, néptánc, világzene és természetesen nagy eszem-iszom is.
 ... bővebben » 
 
Halálra gázolt a vonat egy nőt Dunakeszi-alsónál
[ Kék hírek ]
2012. febr. 27.
Halálra gázolt a vonat egy nőt Dunakeszi-alsó vasútállomásnál ma a reggeli órákban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A harminckét éves nő a Gyöngyvirág utcai gyalogos-aluljáró helyett a síneken akart átkelni a túloldalra. Figyelmetlensége miatt azonban a Budapestről Vác felé haladó vonat elgázolta. A nő életét már nem lehetett megmenteni. A helyszínelés befejezéséig váltakozó irányban haladt a vasúti forgalom.
 
Rekordösszegű fejlesztési pályázat kulturális területen
[ Aktuális ]
2012. febr. 25.
A kultúrára fordítható források csökkenése, a megoldatlan finanszírozási problémák megnehezítik a kulturális intézmények talpon maradását. A rendelkezésre álló támogatásokból nem lehetséges minden kiadás és költség fedezése, ezért is fordulhat elő, hogy a humánerőforrás fejlesztése háttérbe szorul. A munkaerő képzésére, ezzel együtt a szolgáltatások minőségének javítására azonban most közművelődési és kulturális területen is lehetőség nyílik egy közel 2 milliárdos pályázati keretösszegből.
 ... bővebben » 
 
Szóváltás a vonaton, majd verekedés az alsóvárosi állomáson
[ Kék hírek ]
2012. febr. 25.
Ma délután 15 óra 30 perc tájban két személy szóváltásba keveredett egymással a Budapestről Vácra tartó vonaton. A vita azután is folytatódott, miután Vác-Alsóváros állomáson leszálltak. Szó szót követett, majd elcsattant egy-két pofon is, melynek következtében az egyik fél több foga is kitört - tájékoztatott megkeresésünkre Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 63 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat