Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Ma ismét Bolhapiac lesz Vácon
[ Aktuális ]
2012. nov. 11.
A mai napon 10 és 14 óra között ismét Bolhapiac lesz a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Egy órával tovább alhatunk
[ Aktuális ]
2012. okt. 27.
Eredetileg az 1970-es években az olajválság miatt vezették be az órák átállítását amolyan takarékossági célzattal. Az adatok szerint az energiatakarékosság a sötétedéshez igazodó áramkapcsolók és a fogyasztás átalakulása miatt már jelentéktelen. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy ma már alig lehet spórolni az óraátállítással. Ennek ellenére a holnapi napon (2012. október 28.), hajnali három órakor hatvan perccel korábbra, azaz két órára kell állítani az időmérő szerkezeteket.
 ... bővebben » 
 
Véget ért a játék: hamarosan kiderül, ki ehet egy jót a Halászkertben!
[ Aktuális ]
2012. okt. 19.
Ma délben lejárt a Like-olási határidő a hét elején indított Facebook-os játékunkban. Mindazon olvasóink között, akik a megadott időpontig Like-olták a Halászkert Étterem fényképét a Váci Regionális Hírportál fényképei között, a délután folyamán kisorsoljuk azt az egy szerencsést, aki egy 3000 forint értékű vacsora utalvánnyal gazdagodik. Az eredményhirdetésre az esti órákban kerül sor. A szerencsés nyertes nevét itt és Facebook-os üzenőfalunkon is közzétesszük!
 ... bővebben » 
 
Ma ismét Bolhapiac!
[ Aktuális ]
2012. okt. 14.
A mai napon 10 és 14 óra között ismét megnyitja kapuit a Váci Bolhapiac a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Crossfutó verseny nevezési díj nélkül, Nagymaroson
[ Sport ]
2012. okt. 13.
Holnap, azaz 2012. október 14-én nevezési díj mentes Crossfutó versenyt szerveznek Nagymaroson. A korcsoportokról, a távokról és a versennyel kapcsolatos, egyéb információkról az alábbiakban tájékozódhatnak.
 ... bővebben » 
 
Táncház görögül - októberben is
[ Aktuális ]
2012. okt. 09.
A Váci Görög Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében ismét Görög Táncház lesz a váci Madách Imre Művelődési Központban. A több, mint egy éve rendszeresen megrendezendő összejövetel ezúttal október 9-én, kedden 18 és 21 óra között lesz. Azok is csatlakozhatnak, akik az eddigi alkalmakkor nem vettek részt. Tehát ezúttal is minden kedves táncra perdülni vágyót szeretettel várnak a szervezők! A belépés 500 forint. A zenét a Váci Görög Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, Sarantis Mantzourakis buzukiművész szolgáltatja.
 
Vác-OM Jógafesztivál
[ Aktuális ]
2012. szept. 22.
Vasárnap, 2012. szeptember 23-án mindent megtudhat a Jógáról az, aki 9 és 17 óra között ellátogat a váci Madách Imre Művelődési Központba a Vác-OM Jógafesztiválra, melynek programjairól bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8 - 14 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat