Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Nyitott fórum a békés vitarendezésről Verőcén
[ Térségi hírek ]
2012. márc. 08.
Szerencsés esetben van a környezetünkben olyan személy, aki ösztönösen ért hozzá, hogyan békítse ki a vitázó feleket. Ahol nincs ilyen egyén, ott egy feloldatlan konfliktus miatt könnyen elmérgesedhet a kapcsolat, megmérgezve, akár az egész közösség életét is.
 ... bővebben » 
 
Irodalmi est a könyvtárban - Tarján tamás vendége: Kukorelly Endre
[ Kultúra ]
2012. márc. 07.
A Nemzeti Kulturális Alap elfogadta a szentendrei Pest Megyei Könyvtár irodalomnépszerűsítő pályázatát, melynek alapja a 2011-es évi a Márai-program volt. Helyszínként öt települést - köztük Vácot is - kértek fel a rendezvények fogadására még az elmúlt esztendő végén. Így a váci Katona Lajos Városi Könyvtár is vendégprogramot kapott a Pest Megyei Könyvtártól.
 ... bővebben » 
 
2 éves a Csipkebogyó Táncház
[ Térségi hírek ]
2012. márc. 07.
A sződligeti Csipkebogyó Táncház először 2010. március 6-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A két éves évforduló apropóján a táncház szervezői 2012. március 10-én, szombaton 17 és 20 óra között jubileumi összejövetelre várják a mulatni, táncolni vágyókat. Az eseménynek a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaterme ad otthont (2133 Sződliget, Rákóczi utca 1-3.).
 ... bővebben » 
 
A Vox Humana Énekkar hangversenye a VTF-en
[ Kultúra ]
2012. márc. 06.
A Váci Tavaszi Fesztivál (VTF) keretein belül kerül megrendezésre a Vox Humana Énekkar következő hangversenye 2012. március 18-án, vasárnap 17 órai kezdettel. Az eseménynek a váci Bartók Béla Zeneiskola ad otthont. Műsoron a német romantika: Rheinberger és Mendelssohn kórusművei.
 ... bővebben » 
 
Nagyon ütős jótékonysági koncert
[ Kultúra ]
2012. márc. 06.
A váci Szent Anna Karitász mindenkit szeretettel hív és vár a csoport által 2012. március 13-án, kedden 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő jótékonysági koncertre, melynek a Bartók Béla Zeneiskola AMI hangversenyterme ad otthont (Vác, Konstantin tér 8.). A koncerten közreműködnek: a Bartók Béla Zeneiskola ütős növendékei, valamint Népzenész együttese.
 ... bővebben » 
 
Vajon ki lesz 2012 Dunakanyar Hangja? - 16 énekes a Döntőben
[ Aktuális ]
2012. márc. 06.
Hétvégén dől el, hogy ki lesz 2012-ben a III. Dunakanyar Hangja énekverseny győztese. A sikeresen továbbjutott versenyzők három kemény csatán már túl vannak, de az utolsó nagy összecsapás még hátravan. A Döntőben még bizonyítani kell! Itt már a legkisebb hiba is végzetes lehet...
 ... bővebben » 
 
Szerdától az üzemanyagárak emelkednek is, meg csökkennek is
[ Aktuális ]
2012. márc. 05.
A benzin országos átlagára öt forinttal emelkedik, a gázolajé pedig ezzel szemben négy forinttal csökken literenként 2012. március 7-én, szerdán 0 órától a hazai töltőállomásokon. A hét közepétől így benzint 429 forintos, míg gázolajat 433 forintos országos átlagáron tankolhatunk majd literenként.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 43 - 49 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat