Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Sződligeti Duna-parti Nyár - Családi Nap
[ Aktuális ]
2012. jún. 23.
A mai napon 13 órakor színvonalas, családi programokkal nyitja meg kapuit a Sződligeti Duna-parti Nyár programsorozat Családi Napja amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők és a rendezvény fővédnöke: Juhász Béla, Sződliget község polgármestere. A programokról bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Ábrahám Márta mesterkurzusa Zebegényben - Nyitókoncert ma este
[ Térségi hírek ]
2012. jún. 23.
A mai napon, 19 órai kezdettel kerül sor Ábrahám Márta hegedűművész hegedű és kamarazene mesterkurzusának nyitókoncertjére a zebegényi Katolikus templomban. Az est folyamán Bach, Beethoven, Debussy és Hubay művek hangoznak el a művésznő előadásában. Zongorán közreműködik: Tóth Marianna zongoraművész.
 ... bővebben » 
 
Honfoglalók nyomában - Egy éjszaka a Tragor Ignác Múzeumban
[ Programelőzetes ]
2012. jún. 23.
A PMMI Tragor Ignác Múzeum az idei Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz kapcsolódva ma este 6 órától számos programmal várja az érdeklődőket. Az este folyamán a honfoglalás korát megidézve lesznek ismeretterjesztő előadások, tárlatvezetések, gyermekfoglalkozások, hagyományőrző bemutatók és folyamatos vendéglátás.
 ... bővebben » 
 
Carmina Burana a sződligeti Parkszínpadon
[ Térségi hírek ]
2012. jún. 21.
Szombaton, 2012. június 23-án 21 órai kezdettel nem kisebb mű csendül fel a sződligeti Parkszínpadon, mint Carl Orff népszerű szerzeménye, a Carmina Burana. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak a szervezők.
 ... bővebben » 
 
Nevessünk együtt! Humor- és Karikatúra Fesztivál lesz Vácon
[ Aktuális ]
2012. jún. 21.
Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal rendeznek június 22-én és 23-án Humor- és Karikatúra Fesztivált Vácott. Számos, színes programmal, képzőművészeti kiállítással, zenés-táncos produkciókkal várják az érdeklődőket. A részletekről a főszervezők, Papp Ildikó, a Tourinform irodát működtető Vác és Környéke TDM Non-profit Kft. ügyvezetője, édesapja, Papp László, a Modern Művészeti Gyűjtemény vezetője, illetve Koltai-Dietrich Gábor, a Madách Imre Művelődési Központ munkatársa számolt be sajtótájékoztatón.
 ... bővebben » 
 
II. Váci Iskolák Közötti és Amatőr Sárkányhajó Bajnokság - Holnap!
[ Sport ]
2012. jún. 09.
A tavalyi év sikerein felbuzdulva a Dunai Sárkányok Vác kollektívája idén is megrendezi a "Váci Iskolák Közötti és Amatőr Sárkányhajó Bajnokság"-ot, melyen iskolai osztályok, baráti társaságok és munkahelyi csoportok mérettetnek meg a legjobbaknak járó elismerésért. A nagyszabású sporteseményre 2012. június 10-én kerül sor Vácott, a Zenepavilon alatti Duna-part szakaszon (József Attila sétány). ...tehát már csak egy nap van hátra!
 ... bővebben » 
 
Európa fesztivál a négynapos hétvége zárásaként
[ Programelőzetes ]
2012. ápr. 29.
Többségében helyi és környékbeli előadók, művészeti csoportok szórakoztatják a kedden, május elsején a váci főtérre kilátogató közönséget. Magyarország 2004. május elsején csatlakozott az Európai Unióhoz. S ettől az időponttól kezdve minden esztendőben Európa Fesztivál néven rendezi meg a majálist a váci Madách Imre Művelődési Központ kollektívája. A nap folyamán térzenével, gyerekműsorral, táncbemutatókkal, koncertekkel várják az érdeklődőket az ingyenes program szervezői.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 22 - 28 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat