Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Remek futballidő - A Nyíregyházát fogadja ma a Dunakanyar-Vác
[ Sport ]
2012. ápr. 28.
A Ness Hungary NB II Keleti csoportjának 25. fordulójában, a mai napon 17 órai kezdettel a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadja a Dunakanyar-Vác a váci stadionban. A két csapat jelenleg azonos pontszámmal (31) áll a táblázat 9., illetve 11. helyén, már csak ezért is nagy jelentősége van a mérkőzésnek. A váciak jó sorozatban vannak, az elmúlt négy mérkőzésen három győzelemmel és egy döntetlennel 10 pontot szereztek, de a vendégek sincsenek rossz formában, sőt: idegenben még veretlenek a tavaszi szezon során, két győzelem mellett három döntetlenjük van. Híres Gábor váci vezetőedző tudja, hogy már csak ezért sem vár könnyű mérkőzés a mieinkre szombat délután.
 ... bővebben » 
 
II. Nagyon Nagy Gödi Majális
[ Térségi hírek ]
2012. ápr. 26.
Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Nagyon Nagy Gödi Majális 2012. május 1-jén, kedden. A számos programot magába foglaló rendezvénynek - melyre a szervezők mindenkit szeretettel hívnak és várnak - a Gödi SE Sporttelep (alsógödi focipálya, Kiserdő) ad otthont. A programokról bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Bóbita, Bóbita táncol
[ Felhívás ]
2012. ápr. 26.
A Váci Értéktár fenti címmel rajzversenyt hirdet a 3-14 éves korosztály számára. A verseny keretében Weöres Sándor: A tündér című verséhez várnak illusztrációkat. A versennyel kapcsolatos további információkat az alábbiakban tesszük közzé olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
Verőce és Kismaros együtt majálisozik a Csattogó-völgyben
[ Térségi hírek ]
2012. ápr. 26.
Verőce és Kismaros művelődési házai, valamint a Csattogó-völgyi Üdülőfalu mindenkit szeretettel vár a 2012. május 1-jén, kedden a Csattogó-völgyben megrendezésre kerülő családi majálisra, melynek részletes programját az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.

 ... bővebben » 
 
Nézd meg a Nílus Tavát a Marson! - Ingyenes csillagászati bemutató Vácott
[ Programelőzetes ]
2012. ápr. 26.
A Csillagászat Napja alkalmából a Magosfa Alapítvány minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a váci Főtéren (Március 15. tér) 2012. április 28-án, szombaton 19 órakor kezdődő csillagászati bemutatójára.
 ... bővebben » 
 
Joga és lehetősége is nyílik kipróbálni a jógát
[ Programelőzetes ]
2012. ápr. 18.
A jóga, tudatos életmód népszerűsítését tűzték ki célul az Aközpont oktatói, akik Vácra is szeretnék elhozni a nagyobb jógás rendezvények hangulatát, ahol mindenki számára lehetőség nyílik kipróbálni a népszerű jógairányzatok több típusát. Napüdvözlet, Ashtanga jóga, Kundalini jóga és még több más jógastílus sorakozik fel.
 ... bővebben » 
 
MEGA Játszóház Gödöllőn, március 15-én
[ Térségi hírek ]
2012. márc. 14.
A MEGA Játszóház csapata jóvoltából 2012. március 15-én, csütörtökön 10 és 18 óra között ismét egy hatalmas játszóházzá alakul a gödöllői Szent István Egyetem sportcsarnoka. A küzdőteret ezen a napon számos, izgalmas játékkal töltik meg a szervezők, akiktől megtudtuk: a palettán ezúttal is lesznek teljesen új légvárak. A játékok között pedig akad olyan játék is, amely már a nagyobb 10-14 éves korosztálynak kínál önfeledt szórakozási lehetőséget!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 29 - 35 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat