Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Pihenőnap ledolgozása a hivatalokban
[ Hirdetmény ]
2012. márc. 05.
A nemzetgazdasági miniszter 39/2011.(X.14.) NGM  rendelete alapján 2012. március 16-a, péntek pihenőnap, 2012. március 24-e, szombat pedig munkanap. Dr. Maruszki Gábor, Vác város jegyzője ezúton is felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Polgármesteri Hivatal és az Okmányiroda a március 24-i szombati napot március 9-én, pénteken 7 óra 30-tól 16 óra 30-ig tartó munkarenddel dolgozza le. Az ügyfélfogadás ezen a napon 8 órától 16 óráig tart. Ebédszünet: 12 óra 30 perctől 13 óráig.
 
Segédmotoros ütközött személygépkocsival a Budapesti főúton
[ Kék hírek ]
2012. márc. 05.
Szombat délután egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpáros ütközött Vácott, a Budapesti főúton. A baleset során a motoros könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit még vizsgálják - tájékoztatta szerkesztőségünket Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa.
 
Három ittas vezetőt fogtak a szombat éjszakai akció során
[ Kék hírek ]
2012. márc. 05.
Szombat estétől vasárnap reggelig átfogó közúti ellenőrzést tartott a Váci Rendőrkapitányság Vác város belterületén. Az akció célja az ittas gépjárművezetők kiszűrése volt. Latorovszky Gábor rendőr őrnagy szerkesztőségünk megkeresésére elmondta: az ellenőrzés során három személynél merült fel az ittas vezetés gyanúja, melyet végül a véreredmények igazoltak.
 ... bővebben » 
 
ARTVENTURA - Környezetvédelmi, művészeti kiállítás a MIMK-ben
[ Kultúra ]
2012. márc. 04.
A Paradicsom Kulturális Egyesület mindenkit szeretettel hív és vár az ARTVENTURA címmel megrendezésre kerülő, rendhagyó környezetvédelmi, művészeti kiállítás megnyitójára 2012. március 8-án, csütörtökön 17 órai kezdettel a váci Madách Imre Művelődési Központban (MIMK).
 ... bővebben » 
 
Több hektár avar égett a Szent Mihály-hegyen
[ Kék hírek ]
2012. márc. 04.
Lakóházakat, egy gyümölcsöst és egy fenyvest is fenyegetett az a több hektárra kiterjedő avartűz, amely szombaton délután eddig ismeretlen okokból keletkezett Vácott, a Huszár utca végén, a Szent Mihály-hegy lábánál. A tűzoltókat a helyszínre kiérkező kollégánk értesítette.
 ... bővebben » 
 
Dunakanyar Hangja középdöntő - ma este!
[ Programelőzetes ]
2012. márc. 03.
Ma este 18 órakor kerül sor az idei Dunakanyar Hangja énekverseny középdöntőjére, melyen 31-en fognak küzdeni a fináléba jutásért. A versenyzőknek ezúttal magyar dalokat kell majd énekelniük, amely forduló talán legnagyobb nehézségei a jó dalválasztás és a pontosság lesz. Aki most hétvégén nem teljesít 100 százalékosan, annak véget ér az idei verseny. A március 10-i Döntő-Fináléba csak a 15 legjobb énekes kerülhet be. A feszültség egyre fokozódik...
 ... bővebben » 
 
Danube Flow: Kreatív pályázat a Dunáról
[ Zöld Pont ]
2012. márc. 02.
Több hónapos programsorozattal népszerűsítik idén a Dunát és környezetét civil szervezetek és alkotócsoportok. A Danube Flow nevű kezdeményezés célja, hogy szórakoztatva mutassa be a Duna értékeit, és tavasztól őszig vidám akciókkal, élményekkel csábítsa az embereket a folyópartra. A szervezők egymillió forint összdíjazású pályázatot írtak ki, amelyre kreatív projektötleteket várnak.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 50 - 56 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat