Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Vasárnap, vásárnap!
[ Aktuális ]
2012. szept. 21.
Az Országos Állat- és Kirakodóvásár rend szerint minden hónap harmadik vasárnapján kerül megrendezésre Vácott. Szeptemberben azonban a Mária-napi Búcsúvásár miatt a negyedik hétvégén, azaz most vasárnap lesz az év kilencedik vására a Vásár téren.
 ... bővebben » 
 
Babaholmi-börze a MIMK-ben
[ Aktuális ]
2012. szept. 16.
A mai napon 9 és 15 óra között nagyszabású babaholmi-börze kerül megrendezésre a váci Madách Imre Művelődési Központban. A program keretében a látogatók használt, jó állapotú bébi- és gyermekruhák, cipők, játékok és kiegészítők között válogathatnak.
 ... bővebben » 
 
Zajlik már a Dunakeszi Feszt!
[ Térségi hírek ]
2012. szept. 15.
A tegnapi napon vette kezdetét a Dunakeszi Feszt, melynek keretében számos kulturális és sportesemény, koncertek, sztárfellépők várják az érdeklődőket három napon át. Az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Dunakeszi Feszten 2012. szeptember 14-e és 16-a között fellépnek többek között: a Neoton família, az X faktor sztárjai, továbbá számos helyi művész is szórakoztatja majd a nagyérdeműt.
 ... bővebben » 
 
Élelmiszerlavina Kosdon: kezdődik a betakarítás!
[ Térségi hírek ]
2012. szept. 13.
Kosd Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatala először vesz részt az Élelmiszerbank és a Syngenta Kft. közös programjában. Az összefogás eredményeképpen megtermelt zöldségek közel 100 családhoz jutnak el, ezáltal segítve mindennapi megélhetésüket.
 ... bővebben » 
 
Talán Attilával "búcsúzhatunk"
[ Aktuális ]
2012. szept. 09.
A Vácott hagyományosan megrendezésre kerülő Mária napi búcsú meghatározó esemény a város életében. Évente több százan zarándokolnak el és virrasztanak, imádkoznak a Hétkápolnánál. A búcsúnak immáron sok éve van egy úgynevezett világi oldala is. A búcsú hétvégéjén - idén 2012. szeptember 14-e és 16-a között - a Vásár teret ellepik az árusok és a különböző szórakozási lehetőségeket biztosító vállalkozók.
 ... bővebben » 
 
Amikor két ember találkozik, Fix hogy valami létrejön
[ Programelőzetes ]
2012. júl. 27.
Ha két embernek az van megírva a sors nagykönyvébe (nevezzük így!) akkor annak a két embernek valahol, valamilyen módon valamilyen formában találkoznia kell, mert van dolguk közösen. Ez a találkozás természetesen nem kizárólag magánéletre terjedhet ki, hanem például egy, vagy akár több művészeti produkció okán is találkozhat két ember. Két évvel ezelőtt egy országosan ismert, Vácott élő zenész, a Ladánybene 27 zenekar egykori tagja, Pálinkás Levente (Lewy Brandy) és a színészet felé már jó ideje kacsintgató Koren Gábor (Korengaby) találkozása is amolyan sorsszerű volt.
 ... bővebben » 
 
Mától három napon át vigadhatunk!
[ Kultúra ]
2012. júl. 27.
Vác a Dunakanyar kapujaként ismert barokk kisváros, Pest megye negyedik legnagyobb lélekszámú települése. A város közismert barokk főteréről és épületegyütteseiről, valamint a pár éve feltárt XVIII. századi kriptaleletekről. A város mindemellett számos nagyszabású program otthona is. Ezek közül az egyik a Váci Világi Vigalom háromnapos forgataga, amely minden esztendő júliusának utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre. A messze földön híres Vigalom tehát a mai napon veszi kezdetét és egészen vasárnap késő estig tart majd, s kínál számtalan kikapcsolódási lehetőséget. Legyen Ön is a város vendége!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15 - 21 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat