Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Jazz-zongora szóló a Curia Borházban
2012. aug. 16.
Szombaton, augusztus 18-án, 20 órai kezdettel kerül sor Lachegyi Máté jazz-zongora szólóestjére Vácott, a Curia Borházban (a főtéren). A könnyed, esti programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 
Két váci művész a VII. Ménes-patak Menti Nemzetközi Fotóművészeti Fesztiválon
2012. aug. 09.
Immár hetedik alkalommal várja a fotó szerelmeseit Palócföldön, Szécsény hangulatos, történelmi emlékekkel teli városában a "Ménes-patak Menti Nemzetközi Fotóművészeti Fesztivál". Idén két váci kötődésű művész is meghívást kapott a neves eseményre: Nagy Zoltán váci születésű, de évtizedek óta Olaszországban élő, és alkotó fotográfus, valamint Lehotka László (képünkön), aki 30 évnyi alkotómunkájából hozott válogatást.
 ... bővebben » 
 
Vázlatok az Arcusban
2012. júl. 31.
Pénteken, 2012. augusztus 3-án 18 órai kezdettel "Vázlatok" címmel nyílik Fillenz István kiállítása az Arcus Galériában (Vác, Köztársaság út 7.). Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 ... bővebben » 
 
Vigalmi húsz év képekben - fotókiállítás nyílt a Margarétában
2012. júl. 27.
Az idei, huszadik alkalommal megrendezendő Váci Világi Vigalom programjaihoz illeszkedve egy fotópályázatot hirdetett a fesztivál főszervezője, a Váci Városimázs Kft és a Madách Imre Művelődési Központ. Az elmúlt két évtized egy-egy jól elkapott pillanatait, illetve a tudatosan, előre kitalált koncepció mentén készített, a pályázati felhívásra készített fényképekből szerdán, július 25-én nyílt kiállítás a váci Margaréta Kávéházban.
 ... bővebben » 
 
20 éves a Váci Világi Vigalom: fotókiállítás megnyitó a Margarétában
2012. júl. 23.
A Madách Imre Művelődési Központ és a Váci Városimázs Kft. mindenkit szeretettel vár 2012. július 25-én, szerdán 18 órára a Margaréta Kávéházba (Vác, Széchenyi utca 19.), ahol az idén huszadik alkalommal megrendezésre kerülő Váci Világi Vigalom alkalmából meghirdetett fotópályázatra beküldött és szakmai zsűri által leválogatott képekből nyílik kiállítás. A tárlatot - amely 2012. augusztus 7-éig tekinthető meg - Mokánszky Zoltán, Vác város alpolgármestere nyitja meg.
 
Dream Girls - premier a Vigalomban
2012. júl. 23.
A VÁCI JESZENSZKY® BALETT - Pest megye Művészeti-díjas társulata a Váci Világi Vigalom nyitónapján, 2012. július 27-én, pénteken viszi premierre legújabb, Dream Girls című produkcióját, melyhez nem kisebb előadók adták a nevüket, mint Dér Heni és a Nyári Lányok (Edit és Aliz). A társulattól megszokott, magas színvonalú produkcióra a fenti napon 21 órai kezdettel kerül sor a főtéri szabadtéri színpadon. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Környéked jártam
2012. júl. 12.
A Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága Tragor Ignác Múzeuma mindenkit szeretettel vár Boda Melinda, G. Horváth Boglárka, Jagicza Patrícia Linda és Kiss Viktória festőművészek „Környéked jártam” című kiállításának megnyitójára a Görög Templom Kiállítóterembe 2012. július 18-án, szerdán 17 órára.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Eredmények 529 - 536 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat