Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Képek újragondolva, ahogy a Létra csoport látja
2012. okt. 08.
Remake címmel nyílt kiállítás a váci, Káptalan utcai Városi Galériában pénteken, október 5-én. A Váci Értéktár szervezésében megnyitott tárlaton a 2010-ben, egri főiskolásokból álló Létra csoport tagjai mutatkozhattak bee alkotásaikkal a váci közönségnek. Ádám Melinda, Bakos Natália, Czuder Tamás, Dudás Kriszta, Durbák Lili, Farkas-Kontra Máté/ FAREK, Franczia Tímea, Gábor Balázs, Herbert Anikó, Herenyik Zsuzsa, Szabó Petra, és Vanka Tímea egy olyan közösséget alkot, melyben eltérő témában, eltérő technikákkal, műfajban és stílusban alkotó művészek egymást inspirálva haladnak előre.
 ... bővebben » 
 
Hangversennyel és színházi előadással rajtolt az ŐMH
2012. okt. 05.
A világhírű hegedűművész, Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1975-től a Zene Világnapjának tartjuk október első napját. A jeles nap tiszteletére teltházas hangverseny színhelye volt a váci Bartók Béla Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola épülete. A Váci Szimfonikus Zenekar fellépése iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy megduplázták a koncertet (szeptember 30-a volt a másik nap – a szerk.), de a főpróbát is nyilvánossá tették.
 ... bővebben » 
 
A nagy négyes előadásában látható a Pulcinella-díjas Nagy négyes
2012. okt. 05.
“ Nagyon jó az előadás, érdemes megnézni! Örülök, hogy megtehettem, csak ajánlani tudom mindenkinek.” “Ismerősöm olyan élvezettel beszél a darabról, hogy saját szememmel szeretném látni.” “Százhalombattán láttuk a darabot. Soha életemben ilyen jól nem éreztem magamat színházi előadáson. Fantasztikus volt a négyes, felejthetetlen volt a velük töltött este. Köszönet nekik érte.” Ezekkel a mondatokkal értékelték a nézők az Oscar-díjas Ronald Harwood: A Nagy négyes című darabját, melyben Vári Éva, Molnár Piroska, Benedek Miklós és Szacsvay László látható. A darab novemberben Vácra is eljut.
 ... bővebben » 
 
A capella koncert a zebegényi templomban
2012. okt. 05.
A váci Vox Humana Énekkar október 13-án, szombaton 19 órától A capella koncertet ad a zebegényi Kós Károly műemléktemplomban. Az ingyenes hangverseny repertoárján többek között Bárdos Lajos, Kodály Zoltán, Orbán György és Randall Stroope szerzeményei lesznek hallhatók. Vezényel: Sándor Bence. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 
Vác a Művészetek Palotájában
2012. okt. 02.
Vác kulturális életének szereplői mutatkoztak be 2012. szeptember 30-án, vasárnap a Művészetek Palotájában /MŰPA-ban/ a Cifra Palota - Hetedhét ország című programsorozaton. A rendezvény összeállításában a Madách Imre Művelődési Központ vállalt szerepet Vác Város Önkormányzatának megbízásából. Szabóné Laczi Saroltát, a MIMK igazgatóhelyettesét, mint szervezőt kérdeztem a rendezvényről.
 ... bővebben » 
 
A középvárosi temető emlékei a Toronyban
2012. okt. 01.
In memoriam Középvárosi temető címmel nyílik kiállítás a váci Lyra Könyvesház emeleti Torony galériájában október 5-én, pénteken 17 órakor. A Szalay Ákos építőmérnök által összeállított emlékeket Cservenák Péter váci értékvédő fotográfus nyitja meg. Közreműködik: Lengyel György (MLJ). A kiállítás november 8-ig tekinthető meg.
 ... bővebben » 
 
Őszi Könyvtári Napok, Vácott is
2012. szept. 27.
A 2012. évi Őszi Könyvtári Napok országos keret-rendezvényeihez az idén az aktív időskor és a generációk találkozása témakörben szervezett programsorozattal csatlakozik a váci Katona Lajos Városi Könyvtár. Az intézmény kollektívája bízik abban, hogy az alábbiakban is megtekinthető programok között mindenki megtalálja a kedvére valót.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Eredmények 505 - 512 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat