Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
"Csak az ember olvas" - Az Arcus Olvasókör novemberi programja
2012. nov. 11.
Az Arcus Galéria és Könyvesbolt (Vác, Köztársaság út 7.) felnőtteknek szervezett Arcus Olvasóköre 2012. novemberében az alábbiakban ismertetett programokkal várja az érdeklődőket.
 ... bővebben » 
 
A Dunakanyar a középkorban: még egy hétig Vácott a vándorkiállítás
2012. nov. 11.
A Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága, a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma és a Balassa Bálint Múzeum minden érdeklődőt szeretettel vár a fenti címmel szeptember közepén nyílt régészeti vándorkiállításra, amely még egy héten át látogatható a váci Tragor Ignác Múzeum Görög Templom Kiállítótermében (Vác, Március 15. tér 19.).
 ... bővebben » 
 
Kiállítások az Őszi Művészeti Hetek keretében
2012. nov. 08.
A váci Madách Imre Művelődési Központ változatos és igényes kulturális kínálatából nem hiányozhatnak a képzőművészeti kiállítások sem. A Vácon és környékén, valamint adott esetben országosan, sőt nemzetközileg ismert művészek alkotásai rendszeresen láthatók az intézmény gazdag programkínálatában, így természetesen az évszakonként megrendezendő fesztiválok kínálatából sem hiányozhatnak. Az Őszi Művészeti Hetek ideje alatt is több alkotó tárlata látható városunkban.
 ... bővebben » 
 
Maszkura és a Tücsökraj: Volt, aki guggolás közben gitározott klippjükben
2012. nov. 07.
Életvidám, táncra csábító örömzenét visz Vácra november 9-én, pénteken este a Maszkura és a Tücsökraj. A zenekar a Madách Imre Művelődési Központ és a Váci Diákönkormányzat közös szervezésében megvalósuló I. Váci Kulturális Ifjúsági Napok közönségének is megmutatja, hogyan érik össze a dalaiban egyedi hangzásvilággá a funky, a latin zene, a rap, a hip-hop, a magyar nóta, a jazz, a swing és a csárdás.
 ... bővebben » 
 
100 év kincsei
2012. nov. 06.
A PMMI Tragor Ignác Múzeum ezúton is tisztelettel meghív minden múzeumbarátot és érdeklődőt "100 év kincsei - Vác és a városban működő közgyűjtemények" címmel 2012. november 9-én, pénteken 10 órakor kezdődő emlékülésre, melyet a Váci Múzeum első állandó kiállításának centenáriuma alkalmából tartanak. Az eseménynek a Tragor Ignác Múzeum könyvtára ad otthont (Vác, Zrínyi utca 41/a).
 ... bővebben » 
 
Trapp az Arcusban
2012. nov. 03.
2012. november 10-én, szombaton 17 órai kezdettel Trapp címmel nyílik kiállítás és könyvbemutató az Arcus Galériában (Vác, Köztársaság út 7.). A tárlat alapját Módra Ildikó: Trapp című könyvének illusztrációi képezik, melyeket Szalma Edit illusztrátor készített, aki ezen munkájával Az Év Gyermekkönyve 2010 díjazottjai közé is bekerült.
 ... bővebben » 
 
ARBOS: Improvizatív Jazz Estek - immáron nyolcadszor
2012. nov. 01.
Immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Consort Zenei Alapítvány kortárs improvizatív jazz hangversenysorozata, az "ARBOS". A sorozat idén is folytatja megkezdett útját a szellemi és zenei nyitottság ösvényén, maga mögött hagyva a különböző zenei stílusokat, az improvizáció kifogyhatatlan gazdagságából építve fel saját, eredeti világát. A szervezők ezen törekvésében pedig az improvizatív zene legnagyobb egyéniségei lesznek segítségünkre – tudta meg szerkesztőségünk Lachegyi Mátétól, a Consort Zenei Alapítvány vezetőjétől.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Eredmények 489 - 496 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat