Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Orgonahangverseny a váci Székesegyházban
2012. nov. 28.
Jövő hét szombaton, december 8-án 19 órai kezdettel a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának diplomázó orgona szakos hallgatói tartanak hangversenyt a váci Székesegyházban. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Ősi mesterségek váci mesterei a könyvtárban
2012. nov. 28.
November 29-én, csütörtökön 17 óra 30 perckor „Ősi mesterségek váci mesterei” címmel nyitja meg kapuit Zubovits Györkös Erzsébet és Tábori Katalin közös kiállítása a váci Katona Lajos Városi Könyvtár Galériájában. A megnyitó keretében köszöntőt mond: Fördős Attila, Vác város polgármestere. A kiállítást bemutatja: Zubovits Györkös Erzsébet. A szervezők mindenkit szeretettel várnak az eseményre!
 ... bővebben » 
 
Amikor a buzuki és a szimfonikusok találkoznak
2012. nov. 27.
Sarantis Mantzourakis (képünkön) buzukiművész, a Váci Görög Nemzetiségi Önkományzat elnöke és a Farkas Pál vezette Váci Szimfonikus Zenekar közös hangversenyére kerül sor a budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban november 27-én, kedden 19 óra 30 perctől. Az est keretében a görög és a magyar klasszikus muzsika fantasztikus elegyét hallgathatják az érdeklődők. A szimfoniusok és a buzukiművész nem első és nem is utolsó alkalommal adnak közös koncertet. A tervek szerint jövő tavasszal Vácott, míg idén, egy héttel a budaörsi fellépés után, azaz december 4-én a budapesti Szent István Király Zeneiskolában (Budapest, XIV. kerület, Colombus utca 11.) lépnek a közönség elé.
 ... bővebben » 
 
Tücsök hangverseny - Bemutatkoznak a legifjabb tehetségek
2012. nov. 22.
November 27-én, kedden 18 órakor a Bartók Béla Zeneiskola hangverseny termében Tücsök hangversenyt rendeznek, melyen a legifjabbak mutatják meg zenei tudásukat. A rendezvény ingyenes, de a Muzsikáló Váciakért Alapítvány javára támogatást elfogadnak a hangverseny ideje alatt. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező: a váci Bartók Béla Zeneiskola.
 
 ... bővebben » 
 
Decembertől elektronikus úton kapnak értesítést a könyvtártagok
2012. nov. 20.
"Könyve érkezett!" ; "Lejárt a könyvek kölcsönzési határideje!" - hamarosan ilyen és ehhez hasonló e-mail üzenetek formájában kapnak értesítést előjegyzéseikről valamint a késedelmes könyvek első felszólításáról a Katona Lajos Városi Könyvtár tagjai.
 ... bővebben » 
 
Büszke Joli, Kulka János és a groteszk egy helyen
2012. nov. 20.
A korábbi sikeres zenés felolvasó estjeinek kedvező fogadtatása hatására újabbra készül Matkovich Ilona, Vácott élő írónő. A váci Madách Imre Művelődési Központ színháztermében december 8-án, szombaton 19 órakor kezdődő nagyon zenés irodalmi esten Tóth Krisztina, Szaniszló Judit, Békés Pál, az idei jeles évforduló alkalmából Örkény István (a népszerű hazai groteszk író száz esztendővel ezelőtt született –a szerk.) s persze nem utolsó sorban Matkovich Ilona tollából származó irodalmi alkotások hangoznak el a népszerű művész, Kulka János és az ismert rádiós személyiség, Sándor Erzsi tolmácsolásában. Közreműködik hangulatfokozásként a váci Harmónia Kórus Orosz Dóra vezetésével, Patrik Judit, Orosz Attila és Fazekas László és ifj. Fazekas László.
 ... bővebben » 
 
Váci Kulturális Ifjúsági Napok: nyitás a fiatalok felé
2012. nov. 15.
Első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezték meg a Váci Ifjúsági Kulturális Napok elnevezésű rendezvénysorozatot november 9-én és 10-én. A váci Madách Imre Művelődési Központ és a Váci Diákönkormányzat közös szervezésében megvalósult kétnapos esemény keretében igényes, kulturális, ugyanakkor szórakoztató programokat állítottak össze a szervezők.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Eredmények 481 - 488 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat