Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ifjúsági Kulturális Napok koncertekkel, kiállítással, filmekkel
2012. okt. 29.
A Madách Imre Művelődési Központ és Vác Város Diákönkormányzata szervezésében rendezik meg az I. Váci Kulturális Ifjúsági Napok című programsorozatot. A november 9-én és 10-én tartandó rendezvény keretében lesznek koncertek, író-olvasó-találkozó Fejős Évával, a Nők Lapja munkatársával, filmvetítések, ifjú tehetségek bemutatkozása képzőművészeti kiállításon, de ellátogat Vácra dr. Fűzfa Balázs irodalomtörténész egy előadás erejéig. Koncertet ad a Megasztárból is ismert Kullai Tímea együttesével, a Maszkura és a Tücsökraj nevű együttes, valamint a Koren Gábor és Pálinkás Levente nevével fémjelzett Fix formáció.
 ... bővebben » 
 
Nevezetes váci családok...
2012. okt. 26.
...avagy Sorsfordulók a XX. században címmel nyílik kiállítás a váci Madách Imre Művelődési Központ Kassai Vidor Galériájában (Vác, Dr. Csányi László körút 63.) 2012. október 27-én, szombaton 17 órai kezdettel. A november 10-ig látható tárlat megnyitójára minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
 ... bővebben » 
 
Hangverseny váciakkal - Budapesten és Vácon
2012. okt. 26.
A váci Vox Humana Énekkar október 27-én, szombaton 18 órától a budapesti Zeneakadémia (Vörösmarty u. 35.) épületében Alma mater doktorandusz koncertek: Áthallások – Kereszténység címmel ad hangversenyt. A Sándor Bence vezette, több mint hét évtizede működő kórus repertoárján ezen az estén Kodály, Bárdos, Joseph Vila, Randall Stroope, Rheinberger és Orbán szerzeményei szerepelnek.
 ... bővebben » 
 
Kiállítás és író-olvasó találkozó a könyvtárban
2012. okt. 17.
Fények és árnyékok címmel nyílik meg Vácott, a Katona Lajos Városi Könyvtárban Zalubel István kiállítása október 25-én, csütörtökön, 17 óra 30 perctől. A november végéig látható kiállítást dr. Váradi Iván Attila, a váci Földváry Károly Általános Iskola igazgatója, városi képviselő nyitja meg. A héten, október 17-én, azaz szerdán 16 óra 30 perctől a mai napig is legendás színészkirályként emlegetett Latinovits Zoltánra emlékeznek a váci könyvtárban.
 ... bővebben » 
 
Szenthelyi Miklós és Szenthelyi Judit közös hangversenyt ad Vácott
2012. okt. 13.
Jövő szerdán, azaz 2012. október 17-én 18 órai kezdettel Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész (képünkön) és Szenthelyi Judit a Magyar Köztársaság Lovagkeresztjével kitüntetett zongoraművész hangversenyének ad otthont a váci Bartók Béla Zeneiskola. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Akinek képeit a harmóniakeresés és a széthúzás elleni menekülés ihleti
2012. okt. 13.
A kevesebb olykor több. Ezt az ismert mondást vallja Ars poetikájaként a jelenleg Érsekvadkerten élő Makrai Adél festőművész, aki a váci Madách Imre Művelődési Központban mutatkozik be önálló kiállítással.
 ... bővebben » 
 
A művészetek szerepe a kultúrában
2012. okt. 10.
A Magyar Katolikus Kultúra Napjaihoz csatlakozva „A művészetek szerepe a kultúrában” címmel konferenciát tartanak október 12-én, pénteken 15 órától a Váci Egyházmegye közösségi épületében, a váci, Kossuth téri Credo-házban. A programon dr. Gajdóczki Zsuzsanna kultúrtörténész, dr. Hámori József agykutató, René Noualhait dijoni fakultásalapító és dr. Varga Lajos, a Váci Egyházmegye segédpüspöke tart előadást. Az utóbbi meg is nyitja a rendezvényt, melyre minden érdeklődőt várnak a szervezők!
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

Eredmények 497 - 504 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat