Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hogy megtisztítsuk az ország tüdejét
2014. okt. 09.
Vácott, október 2-án rendezték meg a NAKVI vidékfejlesztési fórumát, amelyet dr. Beer Miklós püspök nyitott meg – tájékoztatta a Magyar Kurírt Füzes Ádám a Kanter Károly Felnőttképzési Intézet vezetője. Az országban először a Váci Egyházmegye indított vidékfejlesztési irodát, amely a plébániákat segíti bekapcsolódni a nemzeti és uniós fejlesztési, képzési programokba. Ezért is rendezte 2014. október 2-án Vácott, az Althmann Konferenciaközpontban a NAKVI (Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet) vidékfejlesztési fórumát.
 ... bővebben » 
 
Előadás és kiállítás a Credo-házban
2014. szept. 24.
A Magyarok Boldogasszonya – Mária a magyar irodalomban és képzőművészetben címmel tart előadást Toldi Éva tanár, újságíró a Váci Egyházmegye váci, Kossuth téri közösségi épületében, azaz a Credo-házban csütörtökön, 2014. szeptember 25-én 18 órai kezdettel. A hónap utolsó napján, szeptember 30-án, szintén 18 órakor ugyanott nyílik meg a városszerte ismert fogorvos, dr. Bea Imre fotókiállítása. A Vándorlásaim a nagyvilágban című tárlatot Maczkay Zsaklin nyitja meg. Közreműködik: Kocsis György. Mindkét programra várják az érdeklődőket!
 
Dr. Beer Miklós: "a cigányság nyomorúságát nem a börtönök oldják meg"
2014. szept. 24.
Körlevélben hívta fel a hívek és a paptársak figyelmét a magyarországi cigányág helyzetére dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke. Az írást - amelyet az alábbiakban teljes terjedelmében közzé teszünk olvasóink számára - a Váci Egyházmegye valamennyi közösségi szentmiséjén vasárnap, azaz szeptember 21-én olvasták fel a körlevelet a papok.
 ... bővebben » 
 
Kiállítással és előadással kezdődik az ősz a Credo-házban
2014. aug. 29.
Véget ér a nyári szünet a Váci Egyházmegyénél is, amelynek jeleként beindul az élet szeptember elején a Kossuth téri Credo-házban is. Kedden, 2014. szeptember másodikán Bábel Balázs,  Kalocsa-kecskeméti érsek, püspök tart előadást Keresztény tanítás – kultúra címmel 18 óra 30 perctől. Csütörtökön szeptember 4-én pedig   Zubovits Győrkös Erzsébet, Vincze József és Magyar Miklós közös tárlata nyílik meg 18 órakor Ars Sacra címmel.  Köszöntőt mond: Fördős Attila, Vác város polgármestere.
 
Kinevezések és szervezeti átszervezés a Váci Egyházmegyében
2014. aug. 11.
Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök (képünkön) döntése értelmében, 2014. augusztus 1-jei hatállyal több személyi kinevezés és szervezeti átszervezés is életbe lépett a Váci Egyházmegyében. Ezekről az alábbiakban informáljuk olvasóinkat.
 ... bővebben » 
 
Szentmise a szegényekért
2014. júl. 29.
2014. július 30-án, szerdán a szegények javára tartanak Szentmisét Vácott a Piarista templomban. Az eseményt szervező váci Alsóvárosi Plébánia Szent Anna Karitász csoportja mindenkit szeretettel vár!
 ... bővebben » 
 
Éjjel-nappal nyitva áll a váci szentségimádási kápolna
2014. júl. 28.
Hazánkban elsőként a váci piarista templomban nyílt valódi örökimádási kápolna egy hónapja. Az év 365 napján 0–24 óráig működő imahelyet dr. Beer Miklós megyéspüspök szentelte fel. A váci Szent Anna-templomban már több mint tíz éve folynak szentségimádások: minden szombaton a reggeli szentmise után egész nap lehetőség van erre.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 89

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat