Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szentmise a szegényekért
2014. jan. 20.
Január 29-én, szerdán a szegények javára tartanak Szentmisét Vácott a Piarista templomban. Az eseményt szervező váci Alsóvárosi Plébánia Szent Anna Karitász csoportja mindenkit szeretettel vár!
 ... bővebben » 
 
Ökumenikus imahét a Krisztus-hívők egységéért
2014. jan. 17.
A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának kezdeményezésére minden esztendő januárjának második felében imahetet tartanak a templomokban, ökumenikus jelleggel. Az Ökumenikus imahét idei mottója Lukács evangélista idézete, amely így hangzik: Ti vagytok erre a tanúk! A Vácott működő jelentősebb egyházak 2014-ben is csatlakoztak a programsorozathoz, amelyet idén január 19-e és 26-a között rendeznek meg.
 ... bővebben » 
 
Szentírás a liturgiában
2014. jan. 15.
Fenti címmel, zsolosma-éjszakai imaóra témában tart vetítéssel egybekötött előadást Sztankó Attila atya a Váci Egyházmegye Közösségi Házában (Credo-ház / Vác, Kossuth tér 4.) 2014. január 16-án, csütörtökön 18 órai kezdettel. A programra mindenkit szeretettel várnak!
 
Táncház és filmklub 2014-ben is
2014. jan. 07.
A Váci Egyházmegye 2014-ben is szervez változatos programokat a váci, Kossuth téri közösségi épületében, vagyis a Credo-házban, valamint a Galamb utcai Oktatási Központban. Kedden, január 7-én lehetőséget teremtenek arra, hogy testmozgással ledolgozhassa magáról mindenki az év végi ünnepekkor felszedett pluszkilókat, ugyanis táncház lesz. Óvodások, kisiskolások számára 17 óra 30 perckor veszi kezdetét a táncikálás, daltanítás, körjátékokban való részvételi lehetőség Túri György vezetésével. A talpalávalóról a Pikéthy Tibor Zeneművészeti Középiskola népzenész tanulói gondoskodnak.
 ... bővebben » 
 
Szent Gyermek a Credo-ban
2013. dec. 02.
December 3-án, kedden 18 órai kezdettel, Szent Gyermek címmel nyílik Zubovits Győrkös Erzsébet egyéni kiállítása a Credo-házban (Vác, Kossuth tér 4.). A tárlatot megnyitja: dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye püspöke. Köszöntőt mond: Fördős Attila, Vác város polgármestere. Az eseményen közreműködik: Vincze József költő, zeneszerző.
 
Jézus élete a MIMK-ben
2013. okt. 30.
A váci Szent Anna Karitász szervezésében 2013. november 11-én, hétfőn 17 óra 30 perces kezdettel a Madách Imre Művelődési Központban levetítésre kerül a Jézus életét Lukács evangéliuma alapján bemutató film. A vetítésen túl a Karitász meglepetéssel is készül a jelenlévők számára. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Idén is kenyeret oszt a karitász a nemzeti ünnepen
2013. aug. 19.
A váci Szent Anna Karitász a korábbi évekhez hasonlóan az idei augusztus 20-i városi ünnepség idején is kenyeret oszt majd a váci szegény családok, rászorulók részére. A Karitász a város önkormányzatával együttműködve és a történelmi egyházak támogatásával mintegy 450 kg kenyeret oszt szét az idén.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 89

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat