Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az egyházak és a közérdekű munka - szándéknyilatkozat egy új kezdeményezésről
2012. nov. 26.
Az országban elsőként állapodott meg történelmi keresztény egyházakkal a Pest Megyei Kormányhivatal annak érdekében, hogy a jövőben bevonják a felekezeteket a közérdekű munkabüntetés letöltésébe Pest megyében. E témában november 24-én, pénteken Vácott rendeztek konferenciát, mely után a Váci Római Katolikus Egyházmegye, a Magyarországi Evangélikus Egyház, az Északpesti Református Egyházmegye, valamint a Pest Megyei Kormányhivatal képviselői írták alá az együttműködési szándéknyilatkozatot.
 ... bővebben » 
 
Imával és kenyérosztással emlékeznek Szent Erzsébetre
2012. nov. 18.
A Váci Szent Anna Karitász 2012. november 19-én, hétfőn 18 órai kezdettel megemlékezést tart Vácott, a Duna-parti Szent Erzsébet szobornál. Az ünnepségen beszédet mond Ványi Lászlóné, aki korábban önkormányzati képviselőként kezdeményezte a szobor létehozását, majd a jelenlévők Dr. Nemes György erkölcsteológus vezetésével közös imát mondanak a szegényekért. Az esemény keretében - Szent Erzsébetre emlékezve – a karitász önkéntesei kenyeret osztanak a rászorulók részére. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a megemlékezésre!
 ... bővebben » 
 
120 adag ételt osztott a váci Szent Anna Karitász a lecsófesztiválon
2012. szept. 12.
A váci Szent Anna Karitász a hétvégén megrendezett, VIII. Váci Lecsófesztiválon a rászorulók javára 80 adag étel osztásába kezdett a váci Kupola Kifőzde jóvoltából. Az akcióhoz menet közben a Váci Harmónia Kórus és a Váci Lokálpatrióták is csatlakoztak, így végül 120 adag étel került kiosztásra.
 ... bővebben » 
 
AZ ADVENT - Szerzői est a Credoban
2012. szept. 11.
A 2012-es Ars Sacra Fesztivál keretében szeptember 20-án, csütörtökön 18 órai kezdettel a Credo-ház (Vác, Kossuth tér 4.) ad otthont Fehér György Miklós szerzői estjének. "AZ ADVENT" címmel megrendezésre kerülő ingyenes kulturális programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Autót kapott ajándékba a karitász
2012. aug. 28.
Komoly, értékes és hasznos felajánlással gazdagodott a Váci Egyházmegyei Karitász a közelmúltban. Dr. Beer Miklós megyéspüspök és a segélyszervezet munkatársai kisebb agapé keretében vették át azt a hét éves, kitűnő állapotban levő Suzuki WagonR+ típusú személygépkocsit, amelyet Lantos Csaba ügyvéd és családja ajándékozott a karitásznak (képünkön a megyéspüspök atyával és Gyurcsán Csabánéval, a Karitász vezetőjével).
 ... bővebben » 
 
Szentmise a szegényekért
2012. aug. 22.
Vasárnap, 2012. augusztus 26-án Kalkuttai Boldog Teréz Anya születésének 102. évfordulója alkalmából, a szegények javára tartanak Szentmisét a váci Székesegyházban. A Szentmisén közreműködik a Gável testvérek alkotta Eucharist együttes. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Az "ÖRÖMHÍR" János evangéliuma alapján
2012. máj. 15.
Fenti címmel nyílik kiállítás a Váci Egyházmegye Credo-házában (Vác, Kossuth tér 4.) 2012. május 17-én, csütörtökö 17 órai kezdettel. A megnyitón köszöntőt mond: dr. Beer Miklós megyéspüspök atya. A tárlatot megnyitja: dr. Szatlóczkyné dr. Gajdóczki Zsuzsanna kultúrtörténész. Közreműködnek: a Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola hallgatói.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 89

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat