Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Múzeumi este a Credoban, koncert a Püspöki Palotában
2013. jún. 11.
Egyházmegyei múzeumi esték címmel indít előadássorozatot a Váci Egyházmegye. Az első alkalommal Pálos Frigyes prépost, kanonok, múzeumigazgató tart előadást a váci Kossuth téren lévő közösségi épületben, az a Credo-házban. A június 11-én, kedden 18 órakor kezdődő előadásra a belépés ingyenes.
 ... bővebben » 
 
Alsóvárosi Katolikus Egyházközségi Fesztivál - immáron ötödször
2013. máj. 15.
Most szombaton, 2013. május 18-án 9 és 15 óra között a Váci Reménység pálya ad otthont az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Alsóvárosi Katolikus Egyházközségi Fesztiválnak. A rendezvényre minden érdeklődőt - nem csak hívő és katolikus testvéreket - szeretettel várnak a szervezők.
 ... bővebben » 
 
Képünkre és hasonlatosságunkra - Kerekasztal beszélgetés az egyházak jövőképének újraformálásáról
2013. máj. 10.
Május 8-án a Károli Gáspár Református Egyetemen Miroslav Volf Képünkre és hasonlatosságunkra címmel megjelentetett kötete kapcsán tartottak könyvbemutatóval egybekötött kerekasztal beszélgetést az egyházak, felekezetek jövőképének szükségszerű újragondolásáról. A Harmat Kiadó által szervezett eseményen részt vett Kránitz Mihály, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára, Szűcs Ferenc, a Károli Gáspár Református Egyetem professzora, Ittzés János, az Evangélikus Egyház nyugalmazott püspöke, valamint Fabiny Tibor, a KRE Hermeneutikai Kutatóközpontjának vezetője. A kiadó a tervek szerint az 56-os forradalom emléknapjára a szerző újabb jelentős művének fordításával készül, amelynek kapcsán várhatóan a világszinten elismert teológus is ellátogat hazánkba.
 ... bővebben » 
 
Nagyböjti előadássorozat a Hit évében a Credo-házban
2013. febr. 13.
A Váci Egyházmegye szervezésében a húsvét előtti hetekben, hat részből álló nagyböjti előadássorozatot tart az egyházmegye váci, Kossuth téri közösségi épületében, azaz a Credo-házban. Az idei sorozat illeszkedik a XVI. Benedek pápa által még tavaly meghirdetett Hit évéhez, amely a II. Vatikáni Zsinat megnyitásának 50. évfordulóján, 2012. október 11-én vette kezdetét és 2013. november 24-ig, Krisztus király ünnepéig tart.
 ... bővebben » 
 
Nagyböjti előadássorozat Vácon a Hit évében
2013. jan. 31.
A Váci Egyházmegye is szervez az elkövetkező hónapokban különféle programokat a katolikus egyház által meghirdetett, Hit éve keretében. A hagyományosnak mondható nagyböjti előadássorozat hat előadásból áll. A sorozat megnyitójára 2012. február 19-én, kedden 18 órakor kerül majd sor. Az ingyenes előadásoknak a váci Credo-ház ad otthont.
 ... bővebben » 
 
Idén is sokak Karácsonyát tette szebbé a váci Szent Anna Karitász
2012. dec. 27.
Mintegy 100 váci, szegénységben élő ember vett részt a váci Szent Anna Karitász hagyományos karácsonyi vacsoráján, 2012. december 17-én. A résztvevőket csülkös bableves, friss kenyér, bejgli és sok-sok tartós élelmiszer csomag várta több mint 350 ezer forint értékben. A rendezvényen köszöntőt mondott a Karitász Népkonyha fővédnöke Farkas Pál karnagy, iskolaigazgató és Kanyó Zsolt paralimpikon az egymillió csillag helyi fővédnöke. A vacsora megfőzésében Bakos István a püspöki palota és Glázer István a népkonyha főszakácsa remekeltek. A vacsora végén mindenki kapott ajándékot is.
 ... bővebben » 
 
Holnap gyújtják a negyedik gyertyát
2012. dec. 22.
Mint arról korábban beszámoltunk, a Kereszténydemokrata Néppárt váci szervezte ebben az esztendőben is várja a lakosságot advent négy vasárnapján a váci főtéren, a Fehérek templomának oldalánál található Szent Hedvig szobor előtt, ahol a hagyományokhoz hűen, a Karácsonyt megelőző adventi időszakban mind a négy vasárnap meggyújtanak egy-egy gyertyát az adventi koszorún. A holnapi napon, december 23-án a negyedik gyertya meggyújtására kerül sor.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 89

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat