Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kinek kell hinni, Matkovichak vagy Ferjancsicsnak?
2019. dec. 05.

Rekordkísérletet hajtott végre a Ferjancsics-féle Vácért Lokálpatrióták Egyesület: mindenért lehazugozta a váci Fidesz és KDNP politikusait.

Percek alatt közös nevetős képpel cáfolták a váci Fidesz és KDNP elnökei a Ferjancsics-féle Vácért Lokálpatrióta Egyesület (VLE) legújabb fake news posztját, amiben azt állította, feloszlatták a szervezetüket: „A VÁCÉRT LOKÁLPATRIÓTA EGYESÜLET HAZUDIK A váci Fidesz és KDNP szervezetek elnökeiként csak nevetni tudunk a váci baloldal újabb hazugságain, miszerint feloszlatták a helyi szervezetünket. Természetesen ez egy álhír, mint általában minden megnyilatkozásuk. Nem feloszlottunk, hanem új tagokat vettünk fel. Egységesek vagyunk és dolgozunk.”.(https://www.facebook.com/com/Vácért-Lokálpatrióta-Egyesület-940410222718096/) Minden további állítást is azonnal cáfoltak lapunknak a szervezetek.

 ... bővebben » 
 
Új balliberális váci városvezetés: adóemelés, adóemelés, adóemelés
2019. dec. 05.
Vácon a nemrég hatalomba került baloldali városvezetés már fel is tette a szokásos, sajnos már jól ismert balos lemezt: első dolguk volt maguknak fizetésemelést megszavazni és visszaküldeni a kormánynak az 5 milliárdos, többfunkciós csarnokra biztosított fejlesztési támogatást, közben pedig a váciakat megemelt és újonnan bevezetett adókkal sújtani.

 ... bővebben » 
 
Vác egy jelentős zöld fejlesztést is elveszít a visszaadott 5 milliárddal
2019. nov. 27.
Az eredeti elképzelések szerint az új váci többfunkciós csarnok a legkorszerűbb környezetbarát energetikai innovációk felhasználásával épült volna. Ráadásul a megújuló energiára épülő rendszer nem csak az új épületet, de a környező középületek egy részét is fűtötte volna. A fejlesztés lefújásával azonban marad a korábbi, magasabb szén-dioxid kibocsájtással járó rendszer.

 ... bővebben » 
 
A Matkovichék által visszaadott 5 milliárd lett volna a fedezete az iskolaváros rendbetételének
2019. nov. 27.
Matkovich Ilona az elmúlt napokban az országos ellenzéki médiumok sztárja lett, mert azt mondta, ő is visszaad egy stadiont a kormánynak. Csakhogy a stadion a város másik végében épül, itt egy rendezvénycsarnokról és a hozzá kapcsolódó városrész fejlesztésről lett volna szó: utak, járdák, parkolók, közvilágítás és rendezett park.

 ... bővebben » 
 
Ezek a városok kaphatják meg a váciak Matkovichék által visszaadott 5 milliárdját
2019. nov. 26.

Bár a városvezetés azzal téveszti meg a váciakat, hogy a kormánynak visszaadott 5 milliárdot egyéb céljaikra visszakérhetik, ez valójában jogilag lehetetlen, a hatályos törvények nem engedik meg. Ez ugyanolyan szemfényvesztés, mint amikor azt mondták, egyre csökkentik az alpolgármesterek számát, aztán végül háromra emelték.


 ... bővebben » 
 
Visszatért a baloldal, újra forog a régi lemez: adóemelések, új adó, lakossági megszorítások
2019. nov. 26.
Miután a városvezetés visszaadott a kormánynak 5 milliárd forint fejlesztési forrást, megemelte az alpolgármesterek számát, megháromszorozta a politikusok első bizottsági tagságért járó tiszteletdíját, meghatszorozta a politikusok második bizottsági tagságért járó tiszteletdíját, egymillió forint fölött megállapította polgármester bérét és költségtérítését, nos ezek után rájött, hogy a takarékos gazdálkodásra hivatkozással brutális lakossági és vállalkozói adó- és díjemelésekre van szükség.

 ... bővebben » 
 
"Nyílt kérdések váci fiataloktól Matkovich Ilona polgármesterhez" - A Fidelitas üzent Matkovichnak
2019. nov. 25.
A Váci Fidelitas hozzánk eljuttatott közleményét közöljük:

"Ha adnak, fogadd el! – mi így ismerjük a régi magyar közmondást. Ezért nem tudjuk értelmezni, hogy Matkovich Ilona váci polgármester miért nem hajlandó elfogadni, ha az állam ingyen ad a városnak egy többmilliárdos rendezvényközpontot.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 1982

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat