Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A hit ereje megtöltötte a színháztermet a Váci Polgári Esten
2019. nov. 14.
Az októberi Váci Polgári Esten az est állandó házigazdája egy videóüzenetben köszöntötte a közönséget. Rétvári Bence, államtitkár úr az Európai Tanács szociális ülésén vett részt Luxemburgban, ahol hazánk érdekeit képviselte, így nem tudott személyesen jelen lenni. Üzenetében elmondta az elmúlt időszak legfontosabb eseménye az önkormányzati választások voltak. Képviselő úr megköszönte mindazoknak, akik részt vettek az önkormányzati választásokon és szavaztak, különösen azoknak, akik a polgári értékek mellett adták le voksaikat. - Az eredmény mindenki számára csalódást jelentett, így a legfontosabb feladat újra gondolni, megvizsgálni, hogy miért nem a polgári tábor szerzett többséget. Új alapokra kell építkezni, hogy 5 év múlva újra a polgári erők, polgári értékek vezethessék Vác városát. Üzenete végén köszöntötte az est vendégét, Dr. Csókay András idegsebészt, akire nemcsak az orvostudományban elért világhírű eredményei miatt lehetünk büszkék, hanem a meggyőződésére, kereszténységére. Élete példaértékű minden ember számára, mert ő a hivatásában és a hétköznapokban is megéli a hitét.
 ... bővebben » 
 
Váci választási csalás miatt nyomoz a rendőrség
2019. nov. 14.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 350. § (1) bekezdés a) pontjába ütköző és az (1) bekezdés d) pontja szerint minősülő jogosulatlanul aláírással, hamis adatok feltüntetésével elkövetett, a választás, népszavazás, népi kezdeményezés és az európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 
Kisstílű politikai bosszú Vácon
2019. nov. 07.

Békét és együttműködést ígért Matkovich Ilona, Vác új balliberális polgármestere megválasztása után. A tettek azonban egész pályás letámadást, az ellenzéki képviselők agresszív hatalmi kiszorítását, valamint az ellenzéki és civil kontroll ellehetetlenítését mutatják.

 ... bővebben » 
 
Matkovichnak bejött a polgármesterség: havi egymillió fix
2019. nov. 07.
Korábbi vagyonnyilatkozata szerint szabadúszó újságírásból és ingatlan kiadásból élt Vác új polgármestere, amikor még önkormányzati képviselő volt. Most viszont van rendes, bejelentett állása, amihez nem csak fizetés, de költségtérítés is jár: összesen havi egymillió forint feletti értékben.
 ... bővebben » 
 
Saját alpolgármestere takarékossági tanácsait se fogadja meg Matkovich Ilona
2019. nov. 05.
A városüzemeltetési alpolgármester a képviselő testület ülésén akart megspórolni 14 millió forintot, Matkovich a facebookon ment vele szembe.
 ... bővebben » 
 
Belső pozícióharcok miatt egy héttel halasztották a bizottságok felállítását
2019. nov. 04.
Üres széksorok előtt tartotta polgármesteri programbeszédét Matkovich Ilona [kép a cikkben]. Demokráciát, fejlesztéseket és a város lakóinak bevonását ígérte. Aztán ezzel szemben szavazott. Ugyanakkor a személyi döntéseket a belső feszültségek miatt szinte kivétel nélkül elhalasztották a következő testületi ülésre.
 ... bővebben » 
 
Ezek megőrültek? Lobogásmentes (székely) lobogón dolgozik a váci önkormányzat
2019. nov. 01.
Szelet vetett és vihart aratott az új balliberális városvezetés a székely zászló ügyében. Mint az már városszerte közismert, az új polgármester érkezése után röviddel lekerült a székely zászló a városháza homlokzatáról, majd az egyre terjedő felháborodást követően pár nap után visszakerült. Azóta pedig a legkülönfélébb kínos magyarázatokkal álltak elő: mosás, hegesztés, szélfúvás, összegabalyodás. Ideológiai vihar vagy széllel szembeni küzdelem?

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 1982

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat