Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ez nem szilveszteri tréfa: a váci alpolgármester jófejségnek találta dögkeselyűként színpadra lépni
2019. dec. 31.

Amikor megláttuk, nem hittünk a szemünknek. Az arányérzék vagy a politikai érzék hiányzik abból a városvezetőből, aki dögkeselyű jelmezben tapsoltatja meg magát?


 ... bővebben » 
 
VÁCI SZÁJZÁR RENDELET: a facebook posztolást is előzetes polgármesteri írásbeli engedélyhez kötötték
2019. dec. 14.
A szólásszabadsággal és a józan ésszel össze nem egyeztethető polgármesteri utasítást adott ki Matkovich Ilona: minden önkormányzati cég minden dolgozója, megbízottja, alvállalkozója csak a balliberális polgármester asszony előzetes írásbeli engedélyével nyilatkozhat a sajtóban vagy szólalhat fel nyilvános eseményen, de engedély kell egy facebook poszthoz is, ha az önkormányzatot érintheti. Vácon a Polgármesteri Hivatal december 12. óta Cenzori Hivatal.

 ... bővebben » 
 
EZT IS MEGÉRTÜK: Saját javaslatát se támogatta Matkovich Ilona
2019. dec. 13.

A polgármester mást támogat a Facebook-oldalán, és mást a közgyűlésben. A váci közgyűlés decemberi ülésére a Fidesz-KDNP képviselői beterjesztették annak a 8 fejlesztési elképzelésnek az előkészítését, amiket a novemberi közgyűlésen a rendezvénycsarnoknál fontosabb azonnali célnak nevezett meg Matkovich Ilona polgármester. Teljes meglepetésre azonban Matkovich Ilona nem támogatta, hogy a város saját forrásból indítsa el az előkészítéseket (tervezés, engedélyeztetés), pedig egy hónapja még ő érvelt mellettük. Kiderült, hogy színjáték volt az egész. Matkovich csak a kormánynak akart betartani, és a város issza meg a levét.


 ... bővebben » 
 
GONDOLTA VOLNA?: Matkovich megszavazta Fördős költségvetését + KÉPPEL
2019. dec. 12.

Matkovich Ilona és Fördős Attila közös képe illusztráció.

Matkovich Ilona, Vác új balliberális polgármestere már minden sarkon elmondta, hogy milyen nehéz pénzügyi helyzetet örökölt. Csak egy dolgot felejt el elmondani: hogy ő is megszavazta korábban a Fördős Attila által beterjesztett költségvetést. Most visszamutogat, de ő is igennel szavazott. Ha annyira hibásak voltak azok a döntések, akkor miért szavazta meg? Ha megszavazta, most miért mondja, hogy a Fidesz-KDNP nem egy stabil költségvetéssel adta át neki a várost? Alkalmas városvezető az, aki rossznak tartja az általa megszavazott költségvetést? Érti még ezt az össze-vissza beszédet valaki?
 ... bővebben » 
 
Matkovich számára Vác csak egy ugródeszka az országos politikába
2019. dec. 11.

Matkovich Ilona arcára rég várt öröm ült ki, amikor a váciak 5 milliárdos fejlesztésének visszaadásával főhírként bekerülhetett az országos ellenzéki médiumokba. Ez egy elég drága hír volt így Vácnak.

Az új váci városvezető, Matkovich Ilona háza táján az utóbbi hetekben egymást érik a furcsábbnál furcsább ügyek. Nem elég, hogy a politikusi fizetések megemelésével kezdte polgármesteri pályafutását, egy izmos "stadionozás" kíséretében visszaadta a kormánynak a többfunkciós rendezvénycsarnok 5 milliárd forintos fejlesztési támogatását, Karácsony Gergellyel fotózkodott, adókat emelt, a 24.hu-n imázscikket hozatott le magáról, ezekkel most már az országos politika színterein is próbál labdába rúgni. Olyan, mintha Márki-Zay Péter receptjét olvasnánk arról, hogy hogyan kell egy kisvárost ugródeszkának használni az országos hírnév elérése érdekében.

 ... bővebben » 
 
Dupla bukás Matkovichnak a ZöldHíd
2019. dec. 10.
Vác helyett más település került a társulás élére, ráadásul a váci vezetéssel szembeni táborból.

 ... bővebben » 
 
A színházigazgató pontról-pontra cáfolja az alpolgármester állításait
2019. dec. 10.

A Váci Dunakanyar Színház igazgatójának közleményét közöljük:

"Nem szerettem volna belemenni a sajtón keresztüli üzengetésbe, de nem hagyhatom szó nélkül azokat a valótlanságokat, amelyeket zleményében a Városháza reagált.

Tisztában vagyok azzal, hogy a város költségvetését februárban fogadják el. Ez így volt az előző 7 évben is. De az előző 7 évben október végén már pontos információnk volt a színház költségvetéséről. Jelenleg, december 7-én hozzávetőleges sincs.

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 1982

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat