Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kászonyi: Újabb családok kerülhetnek az utcára Vácon
2020. febr. 28.
Hét új lakáskiürítési eljárást indított a balliberális váci városvezetés – számolt be róla Facebook-on a jobbikos Kászonyi Károly. Korábban csak egy ilyen esetről kerültek ki dokumentumok, de most itt az újabb bizonyíték, Kászonyi a közösségi médiában büszkélkedett el a kilakoltatásokkal:

 ... bővebben » 
 
Minden váci iskola friss tájékoztatást kapott a koronavírusról
2020. febr. 27.


Az alábbi tartalmú tájékoztató levelet kapta meg minden váci és környékbeli iskola igazgatója a koronavírussal kapcsolatban:
 ... bővebben » 
 
Matkovich egyházellenes cikkekre építette újságírói karrierjét
2020. febr. 26.

Matkovich Ilona legutóbbi, egyházi vezetőkkel szemben tanúsított tiszteletlensége nem előzmények nélküli, hiszen az exfüggetlen egykori újságíró egyik rádiós interjújában saját maga számolt be arról, hogy az újságíráshoz való visszataláláshoz az egyházi ingatlanok visszaadása feletti felháborodás segítette. Az egyházellenesség pedig olyan meghatározó szerepet töltött be az életében, hogy diplomamunkáját is ennek „szentelte.”

 ... bővebben » 
 
Odaszúrt az új váci püspöknek Matkovich Ilona
2020. febr. 25.

Matkovich Ilona a tisztelet minimumával sincs tisztában az egyházi vezetők kapcsán. Az új váci megyéspüspök és más felekezeti vezetők egy korrekt egyeztetésre hívták, mire ő az asztalra kerülő reggelin sopánkodott a facebookon.

 ... bővebben » 
 
A Jobbik pártközpontja is kiáll a váci kilakoltatások mellett
2020. febr. 20.

Hétfőn még vehemensen támadt Gulyás Gergely miniszternek Z. Kárpát Dániel Jobbik alelnök a parlamentben a kilakoltatások miatt, szerdán már a Jobbik pártközpontja sajtóválaszban állt ki a váci kilakoltatások mellett. 72 óra alatt 180 fokos fordulat az amúgy is identitászavaros pártban. A Jobbik helyi politikusai pont azt teszik, amit a párt alelnöke az országos sajtóban élesen támad.


 ... bővebben » 
 
Élő adásban fenyegette meg a polgármester a színházigazgatót
2020. febr. 19.

Matkovich Ilona folytatja a hatalomba kerülése óta indított hadjáratát azok ellen, akik nem értenek vele egyet. Most új fejezetéhez érkezett saját kis háborújában: egy független kulturális intézményt vett célba, a Váci Dunakanyar Színház ellen indított támadást.


 ... bővebben » 
 
Ami Matkovichnak nem tetszik, azt betiltja
2020. febr. 19.

Demokráciákban úgy szokás – még akkor is, ha egy osztrák kisváros megvalósításán dolgozik valaki –, hogy a vélemények szabadon elhangozhatnak, a szólásszabadságot nem korlátozza senki, hiszen mindenkinek joga van kimondania azt, amit gondol. Matkovich, az új balliberális városvezető azonban ezt másként látja: ha valami neki nem tetszik, ha valaki másmilyen véleményen van, mint ő, azt a lehető legrövidebb módon elhallgattatja, és az eszközökben sem válogat. A polgármester saját maga mondta el az ESTV Nagyító c. műsorában, hogy a szájzár-rendelethez az vezetett, hogy Kis Domonkos Márk nyilatkozatai nem voltak Matkovich ínyére – ugyanis azok kritikával illették az új városvezetést.


 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 1982

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat