Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Tegyük szebbé mindenki karácsonyát! - Tartósélelmiszer-gyűjtéssel segít a Tesco és az Élelmiszerbank
2018. nov. 23.
A Tesco idén már 11. alkalommal csatlakozik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Karácsonyi Adománygyűjtő akciójához. A vásárlók november 23. és 25. között országszerte - többek között - 161 Tesco áruházban adhatják át a rászorulóknak szánt adományokat az Élelmiszerbank önkénteseinek. Az áruházlánc az előző évekhez hasonlóan a vásárlói adományokat kiegészíti az összegyűjtött élelmiszerek értékének 20 százalékával..
 ... bővebben » 
 
A váci Tánccal az Egészségért TSE két csapata is világbajnok lett!
2018. nov. 10.
2018. október 25-e és 27-e között került sor Rómában a WBA World Association World Dance Championship 2018-as táncversenyre. A versenyt a Teatro Greco színházteremben tartották  Stefano Selatti (Mondial Dance Academia Di Danza) szervezésében. A Tánccal az Egészségért TSE "AK Coming Soon" hip hop csapata szoros versenyt követően felállhatott a dobogó legfelső fokára, és így világbajnokok lettek.
 ... bővebben » 
 
Félmillióan is utazhatnak vonattal a hosszú hétvégén - Érdemes elővételben megvenni a vasúti jegyet
2018. nov. 02.
Mindenszentekhez, Halottak napjához, a munkaszünethez és az őszi iskolai szünet végéhez igazodva változik a vonatközlekedés rendje: október 31-én a pénteki, november 1-jén a szombati, 2-án és 3-án az ünnepnapi, 4-én a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Négy nap alatt ötszázezer utasra számít a vasúttársaság, ezért már ma érdemes elővételben megvenni a menetjegyeket és helyjegyeket. A hosszú hétvégén is csaknem napi 150 csúcsidőn kívüli, kevésbé kihasznált járatra válthatnak jegyet 20 százalékos kedvezménnyel az utasok, ezenkívül vasárnap délután mentesítő vonat indul Győrből a fővárosba, valamint Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre a TELEVONAT is közlekedik.

 ... bővebben » 
 
Fokozott rendőri jelenlét a temetők környékén
2018. okt. 31.
A közelgő Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából legtöbben felkeressük elhunyt szeretteink sírjait, azokra elhelyezzük a kegyelet virágait és meggyújtjuk az emlékezés lángját. Ebben az időszakban már október utolsó hétvégéjén megtelnek a temetők látogatókkal.
 ... bővebben » 
 
Mindenszentek éjszakája - Halloween
2018. okt. 31.
Halloween... Már maga az elnevezés is hatásos: amint elhangzik, mindenkinek valami rejtélyes dolog jut az eszébe. Bár hazánkban inkább Mindenszentek (November 1.), vagy Halottak napjaként (November 2.) szerepel a köztudatban, ősidők óta több nemzet is ünnepként emlékezik meg október utolsó- és november első napjáról. Halloween ma már talán leginkább az amerikai filmeket juttatja eszünkbe, de nem szabad elfelejtenünk, hogy Magyarországon ezt a napot régóta szomorú, emlékezéssel teli napként tartjuk számon.
 ... bővebben » 
 
Téli nyitva tartási rend a város köztemetőiben
2018. okt. 29.
Vácott a köztemetők a téli időszámításhoz igazodva (tehát az idén október 28-ától) minden nap reggel 8-tól este 6 óráig tartanak nyitva. A temetők kapuit a közelgő Mindenszentek és Halottak napja alkalmával is a megszokott időpontban nyitják majd, a zárás időpontja pedig a megemlékező hozzátartozókhoz igazodva alakul.
 ... bővebben » 
 
Ezt látni kell! - Drónfelvételek a rekord alacsony vízállású Duna dunakanyari szakaszáról
2018. okt. 27.
Az utóbbi napokban számos helyen megdőlt a vízállás negatív rekordja a Duna magyarországi szakaszán. Az alacsony vízszint a Dunakanyart sem kímélte. Vácnál az eddigi, jó ideje tartott -45 cm-es negatív csúcs 2018. október 16-án megdőlt, majd azt követően a Duna újra és újra rekordot döntött mínuszban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 1893

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat