Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Váci sikerek nemzetközi versenyeken
2007. szept. 24.
A Vác Városi Sportegyesület fiatal, tehetséges birkózói az elmúlt időszakban három nemzetközi versenyen is részt vettek. A Szigetváron, Genovában (Olaszország) és Zentán (Szerbia) megtartott megmérettetésről egyaránt fényesen csillogó érmekkel térhettek haza Juhász Sándor és Juhász Balázs tanítványai.
 ... bővebben » 
 
Aubélinek sem sikerült a kvótaszerzés
2007. szept. 23.
Nem pirosbetűs ünnepként jelöli be a naptárban a Váci Forma Sportegyesület az azerbajdzsáni Bakuban megrendezett világbajnokság napjait, miután Oláh Tibor után Aubéli Ottónak sem sikerült kiharcolnia a jövő évi olimpián való indulás jogát.
 ... bővebben » 
 
Váci KSE: Új edzőkkel, új csapattal
2007. szept. 21.
Immáron tíz napja, hogy elkezdődött a serdülők országos bajnoksága. Csapatunk csakúgy, mint tavaly a B csoportba került, amely a tavalyi évhez képest tovább erősödött, hiszen Magyarország két legjobb utánpótlás-nevelő egyesülete is itt indul. Az elektromos egy, a PLER három csapatot indít ebben a csoportban. A váci csapat új edzővel, Tóth Árpáddal, és fiatal új csapattal vág neki a bajnokságnak – értesült szerkesztőségünk.
 ... bővebben » 
 
Az első váci győzelem ősszel
2007. szept. 17.
A női kézilabda-bajnokság őszi idényének negyedik fordulójában, szeptember 14-én,  szombaton  a váci sportcsarnokban fogadta Kenyeres József csapata az élvonal egyik újoncát, az óbudai Goldberger SE csapatát. A váci lányok hatalmas fölénnyel nyertek az óbudaiak elleni találkozón. Az első félidőben például egy híjján dupla annyi gólt (11-6) dobott a vendéglátó, mint a fővárosi együttes.
 ... bővebben » 
 
Egy hét, két meccs, két váci vereség
2007. szept. 11.
A Váci Női Kézilabda Sportegyesület élvonalbeli csapata a múlt héten két mérkőzésen is pályára lépett. Az NB I-es csapat szerdán, azaz szeptember 5-én a Győri Audi ETO KC sima győzelmet aratott a váci sportcsarnokban. A találkozó első játékrészének elején még szinte fej-fej mellett haladt a két csapat, aztán a 7-7-es döntetlent követően hibákat hibákra halmoztak Kenyeres József tanítványai, s ennek “nyomait” bizony az eredményjelző táblán is láthatták a szurkolók.
 ... bővebben » 
 
Egy góllal győzött a Vác Kazincbarcikán
2007. szept. 09.
Késéssel érkezett meg a Vác-Újbuda Lágymányosi TC a Kazinbarcika otthonába rendezett NB II-es focimeccsre, így az jó félórával később vehette csak kezdetét. A rossz ómennel startoló találkozó azonban a váci csapat győzelmével zárult. A vasárnap, szeptember 9-én tartott ötödik fordulóban a Verebes József vezette váci csapat az első félidőben két gólos előnyre tett szert.
 ... bővebben » 
 
Egy hét mérlege: kupagyőzelem és bajnoki vereség
2007. aug. 28.
Egy hét alatt két alkalommal is pályára lépett a Vác-Újbuda-Lágymányosi TC NB II-es csapata. Szerdán, augusztus 22-én a Magyar Kupában az NB III-ban szereplő Rákosszentmihályi Atlétikai Football Club (RAFC) ellen arattak fölényes győzelmet a váciak. A RAFC-VÚLTC találkozó 3-6-ra végződött. A Vác ezzel az eredménnyel a legjobb hatvannégy csapat közé kerülést a Magyar Kupában.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 81 82 83 Következő > Utolsó >>

Eredmények 641 - 648 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat