Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hét váci gól a ceglédi kapuban
2007. aug. 21.
Az NB II második fordulójában Ceglédre látogatott a Vác-Újbuda-Lágymányosi TC augusztus 18-án, szombaton. A találkozóra megközelítőleg ezer ember volt kíváncsi. A vendéglátó csapat védekezése rendkívül gyengének bizonyult. A Verebes József vezette váciak ilymódon csak akkor nem lőttek gólt, amikor nem akartak. A vendégek persze akartak. Meg se álltak hét találatig.
 ... bővebben » 
 
Ezüstérmes lett a Hirling-Varga kettős a VK-n
2007. júl. 17.
A második helyen végzett az idei Világ Kupa-sorozat záró fordulójában Varga Tamás-Hirling Zsolt alkotta evezős-páros. A pénteken és szombaton, azaz július 13-án és 14-én Luzernben megtartott versenyen Hirling Zsolt mellett Pető Tibor képviselte a Vác Városi Evezős Clubot. Pető Tibor Haller Ákossal indult a normálsúlyúaknál. A pénteki előfutamban harmadikként értek célba Petőék, majd az úgynevezett reményfutamban mérték össze erejüket a riválisokkal. 
 ... bővebben » 
 
Lőwy János is ütőt ragadott Béla bácsi emlékére
2007. júl. 10.
Lőwy János, Vác testvérvárosának, Ipolyságnak polgármestere tavaly november után idén júniusban ismét Vácott teniszezett. A szlovák testvérváros polgármestere a két éve elhunyt kiváló ügyvéd, dr. Házy Béla emlékére rendezett versenyen vett részt.
 ... bővebben » 
 
Vácott próbál varázsolni a Mágus
2007. júl. 10.
E hét elejétől a Győr és az MTK korábbi sikeredzője, a magyar labdarúgó válogatott egykori szövetségi kapitánya, Verebes József irányítja a váci focicsapat edzéseit és mérkőzéseit. Az NB II-ben induló váci futballklub elnöksége egyik napról a másikra kirúgta az eddigi edzőt, Nagy Tibort, akivel egyébként Offella Zoltán ügyvezető már megállapodott a munka folytatásáról, de az új tulajdonos ragaszkodott a szabadszájúságáról is ismert, Mágusnak becézett hatvanhat éves rutinos sportember szerződtetéséhez.
 ... bővebben » 
 
Alpolgármesteri javaslat: kétmillió a kvótát szerzőknek
2007. júl. 10.
Egyhangúlag elfogadta a váci képviselő-testület Csereklye Károly alpolgármester javaslatát, miszerint a város önkormányzata anyagilag segítse azon sportolókat, akik a különböző, válogatóversenyeken elért eredményeik révén a 2008-as pekingi olimpiára kvótát szereztek, vagy a jövőben szereznek.
 ... bővebben » 
 
Dunakanyar-Vác: indulhatnak az NB II-ben
2007. júl. 07.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottságának csütörtöki, június 5-i döntésének értelmében mégis indulhat a Dunakanyar-Vác focicsapata az NB II-ben. A másodosztályban való indulás jogát az MLSZ versenybizottsága különféle hiányosságokra hivatkozva utasította el a közelmúltban.
 ... bővebben » 
 
Váci foci: megint nincs licenc
2007. máj. 25.
Szegény embert az ág is húzza! Az ismert mondást nyugodtan alkalmazhatjuk a Dunakanyar-Vác élvonalbéli focicsapatának esetében is. Az NB I-től búcsúzó váciak ugyanis kísértetiesen ugyanúgy jártak, mint egy esztendővel ezelőtt, azaz nem kapták meg a licencet.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 81 82 83 Következő > Utolsó >>

Eredmények 649 - 656 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat