Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Laci bácsi konyhája - egy kicsit másképp
2007. jan. 22.
Mint arról korábban beszámoltunk egy leleményes csaló járta decemberben a várost, kés- és edénykészletet adva át áldozatainak - mondván, hogy ezt „Laci bácsi konyhájától” nyerték és csupán a közel 15 ezer forintos szállítási költséget kell kifizetniük. Itt azonban szó sem volt nyereményjátékról, és a készletek is csupán olcsó utánzatok voltak.
 ... bővebben » 
 
Tehervonat gázolt Nagymaroson
2007. jan. 22.
Nagymaroson egy tehervonat vagonjai között kószáló fiatalt ért gázolásos baleset. A szerencsének köszönhetően az áldozat nem esett a vonat alá, így könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet – tudta meg szerkesztőségünk.
 ... bővebben » 
 
Kiemelten kezelik az antiszemitista rongálást
2006. nov. 13.
Az elmúlt hét hétfőjére (2006. november 6.) virradó éjszaka ismeretlen tettesek festékszóró spray-vel összefirkálták a váci zsidó hitközség imaházának oldalát. A zsinagóga falára horogkereszteket, valamint zsidó-ellenes feliratokat festettek. - Az ügyet természetesen kiemelten kezeljük, amelyben a kapitányság vezetője díjat tűzött ki a nyomravezetőnek - áll a Váci Rendőrkapitányság november 13-i közleményében.
 ... bővebben » 
 
A kamera rögzítette az újabb rongálási kísérletet
2006. okt. 31.
Az elmúlt hétvégén három esetben sikerült garázda, rongáló cselekményeket megelőzni a főtéren, a kamera segítségével. Pénteken éjjel először egy fiatalokból álló csoportot láttak meg a monitoron keresztül, amelynek tagjai különböző, a közbiztonságra veszélyes eszközöket vettek elő. A csoportot intézkedés alá vonták a rendőrök, mellyel nagy valószínűség szerint egy újabb garázdaságot előztek meg.
 ... bővebben » 
 
Több milliót zsákmányolt saját otthonából
2005. febr. 11.
Február 1-én, egy őrbottyáni férfi arra érkezett haza, hogy a családi házából valaki ellopta a bútorszéfet. Mivel nem volt erőszakos behatolásra utaló nyom, sejtette, hogy – csak úgy, mint már az korábban előfordult, most is a lánya keze lehet a dologban. Nem sokkal később kiderült, hogy valóban fiatalkorú lánya vitte el a családi széfet, melynek felnyitásához szerzett két alkalmi segítőt is.
 ... bővebben » 
 
Hitelbe kapott pénzétől fosztották meg...
2005. febr. 11.
Egy 50 éves férfi nem tudta megfékezni játékszenvedélyét, és egy teljes havi nyugdíját eljátszotta egy váci szórakozóhelyen. Másnap hitelt vett fel, hogy megpróbálja visszanyerni az elvesztett pénzt. Négy fiatal azonban kifigyelte őt játék közben, így észrevették, hogy nagyobb mennyiségű pénz van nála. Odamentek hozzá, majd az egyik fiú bokán rúgta őt. A rúgástól a férfi elesett, és ekkor zsebeit átkutatva közösen elvették tőle a maradék pénzt.
 ... bővebben » 
 
Karddal fenyegette a családját
2005. febr. 10.
Méteres karddal fenyegette meg feleségét és kamasz lányát egy férfi hétfőn este Vácrátóton, majd - miután a hozzátartozói elmenekültek – tört-zúzott a lakásban – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Pest Megyei RFK Kommunikációs Irodájától. A 36 éves vácrátóti férfi ittas állapotban érkezett haza február 7-én kora este. Ezt követően feleségét egy méteres hosszú karddal megfenyegette, hogy megöli. A nő ekkor a 16 éves lányával elmenekült a lakásból.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1337 - 1343 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat