Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Ugrik a jogsi, ha a sofőr ittas
2008. jan. 22.
Minden eddiginél szigorúbban büntetik január 20-tól azokat az autóvezetőket, akiket igazoltatáskor ittas állapotban találnak a rendőrök. Az igazságügyi és rendészeti miniszter rendelete értelmében az alkoholszonda elszíneződése a jogosítványtól való búcsút jelenti a sofőrök számára. A szabályok szigorításától azt reméli a kormány és a hatóság, hogy jelentősen csökken a közlekedési balesetek száma.
 ... bővebben » 
 
Háztetőn landolt egy autó Zebegényben
2008. jan. 15.
Egy hétvégi ház tetején landolt egy autó hétfőn reggel Zebegénynél. A hét óra előtt néhány perccel bekövetkezett baleset a Nagymaros felé haladó, 12-es számú úton történt. A járművet vezető hölgy megijedt egy vele szemben haladó, előzni próbáló kamiontól és félrerántotta a kormányt. A manővernek az egyik ház kerítése látta kárát, amelyet átszakított a jármű. A Ford típusú gépkocsi a kerítés eltávolítása után a háztetőre zuhant.
 ... bővebben » 
 
Rablók támadtak a rendőrre
2008. jan. 14.
Múlt héten, kedden egy váci nyomozó és munkatársa bement az egyik élelmiszerüzletbe, hogy vacsorát vegyenek maguknak az esti szolgálathoz. Miközben vásároltak arra lettek figyelmesek, hogy a boltban két fiatalember arrogánsan viselkedik a pénztárossal, mely szinte a tettlegességig fajult. A nyomozó ekkor igazolta magát és intézkedésbe kezdett velük szemben.
 ... bővebben » 
 
Balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség
2008. jan. 14.
Két balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét a Váci Rendőrkapitányság. Az egyik még december 9-én délután történt az M2-es autóúton. A sződi és a gödöllői leágazás közötti szakaszon egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsi vezetője áttért a menetirány szerinti baloldalra és ott összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Opel Astra gépkocsival, amely az ütközés következtében felborult. 
 ... bővebben » 
 
Halálra gázolt egy férfit a vonat Dunakeszinél
2008. jan. 07.
Dunakeszinél szombaton, január 5-én délután egy ötven év körüli férfit gázolt el egy InterCity vonat Dunakeszinél, a férfi a helyszínen életét vesztette. A vonat Budapestről tartott a csehországi Bohuminba. A férfit a vonat a dunakeszi állomást elhagyva ütötte el. A rendőrségi helyszínelés alatt az InterCity a vágányon vesztegelt, így a vonatok egy vágányon közlekedtek ideiglenesen.
 
Ujjamputálás petárda-robbanás miatt
2007. dec. 27.
Viszonylag eseménytelenül telt a karácsony a Váci Rendőrkapitányság illetékességi területén. A több napos ünnep alatt csak néhány jelentéktelen jogsértés történt. Azonban már megjelent az illegális petárdázás. Egy fiatalembernek amputálni kellett az egyik ujját, mert a petárda felrobbant a kezében.
 ... bővebben » 
 
Fél nap alatt elfogták az erőszakoskodót
2007. dec. 17.
Mindössze fél nap kelett ahhoz, hogy elfogják a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint megvert és többször megerőszakolt egy nőt Vácon. A fiatal nőre december 7-én hajnalban a lakásában támadt rá egy férfi, aki először megverte, majd többször is erőszakoskodott vele.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1313 - 1320 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat