Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa: megyei döntő Vácott
2012. márc. 23.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága immáron kilencedik alkalommal szervezi meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát, melynek megyei döntőjére 2012. március 24-én, szombaton 9 és 13 óra között Vácott kerül sor.
 ... bővebben » 
 
Több hektárt perzselt fel a tűz Sződ-Nevelek határában - Átláthatatlan füst az M2-esen
2012. márc. 21.
Kedden délután ismét egy több hektárra kiterjedő tűzhöz riasztották a váci lánglovagokat. Az eset Sződ-Nevelek határában, az M2-es jelű autóút, és a Budapest-Vác vasútvonal között történt. A település szélén található bozótos, erdős terület jelentős hányada lángokban állt. A sűrű, hömpölygő füst egy jó ideig az autóút érintett szakaszán a közlekedés biztonságát is veszélyeztette.
 ... bővebben » 
 
Több méteres lángok csaptak fel a Kosdi út mentén
2012. márc. 19.
Vasárnap, délelőtt 11 óra tájban a Kosdi út és az Alsó Törökhegyi út sarkán jókora darabon leégett az út menti növényzet. A sűrű, néhány akácfával tarkított bozótosban - elsődleges információink szerint - úgy keletkezett a tűz, hogy egy  ott lakó a lemetszett ágakat egy kupacban összegyűjtve meggyújtotta, majd a lángok innen terjedtek tovább.
 ... bővebben » 
 
Több hektáron pusztított a tűz Máriaudvar határában
2012. márc. 18.
Elsődleges, meg nem erősített információink szerint egy összegyűjtött és meggyújtott avarkupacból indult ki az a tarló-, illetve bozóttűz, amelyhez 2012. március 17-én, szombaton fél 11 tájban riasztották a tűzoltókat. A Máriaudvar határában történt eset során több hektáron elterjedt avartűz pusztításának a kiérkező váci egységek kitartó munkája szabott határt.
 ... bővebben » 
 
Körözött személyt fogtak Váci Baleset-megelőzési Bizottság közreműködésével
2012. márc. 14.
Szombaton, 2012. március 10-én a Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai és a Váci Baleset-megelőzési Bizottság (VBB) egy tagja rendszámfelismerő rendszerével ellenőrizte a gépjárműveket Vác lakott területén belül. Az ellenőrzés során egy gépjármű rendszámát beütve a rendszer a várt Örömóda zenét kezdte el játszani. (A rendszer működése során Beethoven: Örömóda címmel íródott művét játssza, amennyiben a rendszámhoz tartozik körözés).
 ... bővebben » 
 
Tragikus baleset az M2-esen, Vác határában
2012. márc. 13.
Ma este, 18 óra tájban halálos közúti baleset történt az M2-es jelű autóút 34-es kilométerénél. Az eset során egy Vác felé közlekedő, magyar rendszámú teherautó pótkocsija - feltehetően szabálytalan rögzítés miatt - menet közben levált a vontató gépjárműről, majd ebbe belerohant a mögötte haladó szlovák kamion. A kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tudtuk meg Latorovszky Gábor rendőr őrnagytól, a Váci Rendőrkapitányság munkatársától.
 ... bővebben » 
 
Több hektáron égett az avar Papvölgyben
2012. márc. 11.
Nem sokkal azután, hogy a vidékfejlesztési miniszter határozatlan ideig tartó, országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el, egy Vác külterületén, Papvölgyben található műveletlen földterületen - az elmúlt hétvégén történt, Szent Mihály-hegyi tűzesethez hasonlóan - több hektárra kiterjedő avartűz keletkezett.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1297 - 1304 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat