Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Nem ellopták az autót, csak elgurult
2007. dec. 13.
Néhány napja a MÁV egyik alkalmazottja a csörögi vasútállomáson végzett ellenőrzést, majd annak végeztével észrevette, hogy eltűnt a szolgálati autója. Azonnal be is jelentette a lopást a Váci Rendőrkapitányságnál, majd a rendőrök elkezdték keresni a járművet. Néhány óra elteltével azonban kiderült, hogy a gépkocsi a helyszíntől néhány száz méterre lévő földkupac tetején van. Mint később kiderült, miután a sofőr kiszállt nem rögzítette a négykerekűt, így az elgurult. A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott kárt, illetve balesetet.
 
Áthaladt felette a vonat, de túlélte
2007. dec. 12.
Egy gyalogosan közlekedő férfi Sződligetnél beesett a sínek közé december 6-án. Az arra közlekedő Inter City gyorsvonat vezetője észrevette ugyan az esetet, azonban a vészfékezés ellenére sem tudott már megállni, és elhaladt a féri felett. Amikor a szerelvény megállt, a csodával határos módon sértetlenül húzták ki a sínekről az igen csak ittas férfit.
 
Frontális ütközés a 2/A-n
2007. dec. 10.
Két személygépkocsi ütközött frontálisan a 2/A főúton vasárnap, december 9-én a délutáni órákban. Az úton a Vác felé haladó jármű vezetője mindeddig tisztázatlan okok miatt átsodródott a szembejövő sávba. A baleset következtében egy ember súlyos, három pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.
 
Sínekre hajtott, vonattal ütközött
2007. nov. 24.
Életét vesztette az az autós, aki pénteken, november 23-án este Sződligetnél a vasúti sínekre hajtva összeütközött egy vonattal. A személygépkocsiban ülő ember annak ellenére ment át a síneken, hogy a fény- és a fémsorompó jól működött és pirosat jelzett. A végzetes baleset ügyében a Váci Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálódnak.
 
Újabb leleményes csaló a városban
2007. nov. 15.
Egy jól szituált hölgy jelent meg november 7-én az egyik váci élelmiszer áruházban, ahol a pénztárostól kicsalt kétszázezer forintot. Igen megnyerő modorával meggyőzte a pénztárost, hogy az üzletvezetőt jól ismeri, és a vele történt megbeszélésre hivatkozva sikerült átvernie a gyanútlan alkalmazottat. Később kiderült, hogy a történetből egy szó sem igaz. 
 ... bővebben » 
 
Tűz miatt meghalt egy lakó a váci otthonban
2007. nov. 13.
Mindeddig ismeretlen okok miatt lángok csaptak fel november 12-én, hétfőn este 21 óra után nem sokkal a váci Ady Endre sétányon lévő idősek otthonában. Az épület tetőterében kigyulladt egy szoba. A tűzeset következtében egy hatvankét éves nő életét vesztette, további három lakót pedig kimentettek a tűzoltók. Az épületben összesen huszonegy ember tartózkodott.
 ... bővebben » 
 
Keresik az őrbottyáni fénysorompó dobálóját
2007. okt. 30.
Ismeretlen tettes, október közepén több alkalommal kővel dobálta meg az őrbottyáni vasúti átjáróban elhelyezett fénysorompót, amely ennek következtében üzemképtelenné vált. Az ügyben a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény meglapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás. A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen a kapitányságon személyesen vagy a 06-27/501-955-ös telefonszámon.

 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1321 - 1328 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat