Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Csalás miatt köröznek egy romhányi férfit
2007. szept. 28.
A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat jelentős értékre elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt Urbán Károly romhányi lakos ellen, akinek jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Kérjük, hogy aki a képen látható személyről bármilyen érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen a Váci Rendőrkapitányságon személyesen vagy a 06-27/501-955-ös telefonszámon. A tanúk adatait természetesen bizalmasan kezeli a rendőrkapitányság.
 
Együtt ivott az áldozat az elkövetőkkel
2007. szept. 28.
Egy középkorú hölgy tett feljelentést szeptember 25-én, kedden a Váci Rendőrkapitányságnál, miszerint előző nap két férfi megerőszakolta őt. A kezdetben hihetetlen történet egyre konkrétabban körvonalazódott, majd a nyomozás során egy nap alatt sikerült beazonosítani a két elkövetőt.
 ... bővebben » 
 
Elfogták az igazolásokat hamisító betörőt
2007. szept. 17.
A múlt héten sikerült a váci nyomozóknak elfogni azt a harminc éves férfit, aki ezév januárjától legalább ötven munkáltatói igazolást hamisított különböző személyek részére, amelyeket hitel felvételéhez használtak. A büntetett előéletű gyanúsított lakásán megtartott házkutatás során azonban nem csupán a hamisítás bizonyítékait találták meg a rendőrök, hanem különböző vagyon elleni bűncselekményekből származó tárgyakat is.
 ... bővebben » 
 
Nyugdíjazását kérte a megyei főrendőr
2007. szept. 10.
Nyugdíjazási kérelmet nyújtott be Ignácz István, a a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője. A dandártábornok 2001 óta állt a szervezet élén, megbizatása december 30-ig tart – olvasható Pest Megye Önkormányzatának hivatalos honlapján.
 ... bővebben » 
 
Motoros baleset miatt félpályás útlezárás az M2-esen
2007. aug. 26.
Súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki 2007. augusztus 24-én, pénteken délután 13 óra 30 perc tájban elveszítette uralmát gépjárműve felett az M2-es számú főúton. A balesetnek a motoroson kívül nem volt más szereplője. A rendőrök a helyszínelés idejére az érintett területen félpályára korlátozták a forgalmat - közölte a Független Hírügynökséggel Kaszás Ottó, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A szerencsétlenül járt motorost a mentők a váci kórházba szállították - értesült szerkesztőségünk.
 
Keresik a kerékpárossal ütköző autóst
2007. júl. 31.
Egy sárga színű Mini Moris típusú gépkocsi vezetője július 9-én kora délután Vácon, a Széchenyi utca és a dr. Csányi körút kereszteződésében kanyarodás közben összeütközött egy kerékpárossal, aki az ütközés következtében súlyos koponyasérülést szenvedett. A körülmények tisztázása érdekében a Váci Rendőrkapitányság illetékesei azt kérik, hogy aki látta balesetet, az jelentkezzen a Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy az 501-955-ös telefonszámon. A tanúk adatait természetesen bizalmasan kezelik.
 
A kánikulában is óvjuk értékeinket
2007. júl. 19.
Bár tombol a kánikula, a bűnözők sajnos nem mennek szabadságra. A nyári szezon különösen kedvez az alkalmi tolvajoknak, hiszen ilyenkor viszonylag könnyedén el tudják emelni az értékeket. A lakások nyitott ablakai, erkélyei, valamint a lehúzott autóablakok, továbbá a strandon őrizetlenül hagyott értékek szinte vonzzák az elkövetőket. A Váci Rendőrkapitányság munkatársai ezúton is felhívják a lakosság figyelmét, hogy a melegben is legyenek figyelmesek és ne könnyítsék meg a tolvajok dolgát.
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1329 - 1336 / 1343





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat