Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Gondok a felszín alatt és felett - Ismét beindul a "verkli" mélygarázs-ügyben
2012. szept. 21.
Mint arról a szerdai napon beszámoltunk, a magukat a váci mélygarázs károsultjainak nevező csoportosulás tagjai a napokban a város több pontján szórólapokat helyeztek el a parkoló autók szélvédőin - tájékoztatandó a lakosokat arról, hogy a csütörtökön, szeptember 20-án tartandó képviselő-testületi ülés előtt, reggel nyolc órakor a váci polgármesteri hivatal épülete előtt petíciót adnak át a városvezetésnek. A kezdeményezők a petíciót a tegnapi napon át is adták, s azt remélik, hogy végre rövidesen pont kerül az évek óta húzódó mélygarázs-beruházás végére, s arról szeretnének tájékoztatást kapni: hol tartanak a tárgyalások, s mikor adják át végre a mélygarázst. A városvezetés a tegnapi napon közleményt adott ki a témakörben, melyben a kialakult helyzetért egyértelműen dr. Bóth János egykori polgármestert nevezi meg felelősnek.
 ... bővebben » 
 
Petíció-átadással sürgetik a mélygarázs elkészülését
2012. szept. 19.
A magukat a váci mélygarázs károsultjainak nevező csoportosulás tagjai a napokban a város több pontján szórólapokat helyeztek el a parkoló autók szélvédőin. Arról tájékoztatják ezeken a lapokon a lakosokat, hogy a most csütörtökön, szeptember 20-án tartandó képviselő-testületi ülés előtt, reggel nyolc órakor a váci polgármesteri hivatal épülete előtt petíciót adnak át a városvezetésnek. Az akció kezdeményezői azt remélik, hogy végre rövidesen pont kerül az évek óta húzódó mélygarázs-beruházás végére, s arról szeretnének tájékoztatást kapni: hol tartanak a tárgyalások, s mikor adják át végre a mélygarázst.
 ... bővebben » 
 
Nyári szünet után ismét összeül a testület
2012. szept. 19.
Számos, fontos ügyet tárgyal a váci képviselő-testület a csütörtökön, szeptember 20-án tartandó, nyári szünet utáni soros ülésen. Több pontban is foglalkoznak a városi költségvetésének aktuális helyzetével, de a közoktatási intézmények működési jogának átadásáról szóló előterjesztés kapcsán is szükség szerint döntenek a városanyák- és atyák. Fördős Attila polgármester tájékoztatást ad a mélygarázs beruházás jelen állásáról, míg a Váci Városfejlesztési Kft (holding) képviselője ismét beszámol a társaság tevékenységéről.
 ... bővebben » 
 
Múltidéző benzinár
2012. szept. 18.
Nyolc forinttal csökken a benzin ára holnaptól a hazai töltőállomásokon - épp annyival, amennyivel a múlt héten nőtt -, a gázolaj pedig 5 forinttal lesz olcsóbb a kutakon a múlt heti 4 forintos áremelkedés után. A hét közepétől így 438 forintra csökken a benzin országos átlagára, míg a gázolajé 439 forintra mérséklődik. A legolcsóbb és a legdrágább töltőállomások árai között 40 forintos az árkülönbség.
 ... bővebben » 
 
A segítség most duplán számít!
2012. szept. 18.
A Zollner Elektronik Kft-nek köszönhetően a váci Szent Anna Karitász a napokban egy olyan gyűjtőakciót indíthatott, amelyben most minden adományozott forint duplán számít. A vállalat vezetése ugyanis felajánlotta, hogy a személyzeti bejáróban elhelyezett gyűjtőurna tartalmát az akció végén megduplázza.
 ... bővebben » 
 
Japán nyelvtanfolyam Vácott
2012. szept. 18.
A mai napon, azaz 2012. szeptember 18-án japán nyelvtanfolyam indul Vácon, a Király Endre Szakközépiskolában (Vác, Naszály út 8.). Az órákat - a mai naptól kezdődően - minden kedden 16 órától tartják majd a szervezők, akik minden érdeklődőt szeretettel várnak a tanfolyamra. Bővebb infó: a 06 (30) 570-85-91-es telefonszámon, vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen.
 
Közös képviselők szeptemberi összejövetele
2012. szept. 17.
A Váci Közös képviselők Klubja (VKK) 2012. szeptember 17-én, azaz a mai napon 17 órai kezdettel tartja soron következő összejövetelét Vácott, a Madách Imre Művelődési Központban - tudtuk meg Hajdu Sándortól, a Klub elnökétől.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1689 - 1696 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat