Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Hatalmas viharral zárult a jubileumi Vigalom
2012. júl. 30.
Orkán erejű széllel és nagy mennyiségű esővel csapott le a vihar Vácra tegnap este 8 óra tájban. Ez idő alatt javában zajlottak még a XX. Váci Világi Vigalom programjai a Duna-parton és a történelmi Belváros több helyszínén. Az emberek a nagy erejű vihar megérkezésekor pánikszerűen igyekeztek elhagyni a helyszíneket, a szél pedig mindent vitt, amit mozdítani lehetett. (Újabb fotókkal frissítve: 2012. július 31. 09:45)
 ... bővebben » 
 
Találkozzunk a Vigalomban!
2012. júl. 27.
Első hallásra talán furcsán cseng, hogy egy hírportállal személyesen is találkozhat az ember... A Vác Online szerkesztősége az elmúlt hat esztendő hagyományait követve az idén is lehetőséget kínál olvasóinak a találkozásra - méghozzá nem kisebb esemény alkalmával, mint a XX. Váci Világi Vigalom rendezvénye. A Vác Online vigalmi sátránál - amely a Civil utcában (Petróczy utca) lesz megtalálható, szombaton 10 órától - lesz henna-festés, gyermekeknek arcfestés, lufiosztás, illetve közönségtalálkozó a Track Racing szlalomrally csapat versenyzőivel.
 ... bővebben » 
 
Megújult a TEK rendszer: legyen tisztába Ön is a változásokkal!
2012. júl. 25.
A közelmúltban az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárság együttműködésben az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálattal újratervezte a kórházi ellátórendszert annak érdekében, hogy az ország valamennyi polgárának teljes körű (fekvőbeteg) ellátása maradéktalanul biztosítva legyen. Az új Területi Ellátási Kötelezettségi (TEK) rendszer 2012. július 1-jén. Arról, hogy az új rendszerben miként tudnak tájékozódni a polgárok, az alábbiakban tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.
 ... bővebben » 
 
Lassan minden álom teljesül, már "csak" az egészség hiányzik...
2012. júl. 25.
A hétfői napon egy nagyszerű hír érkezett szerkesztőségünkbe. Kollégánkat telefonon kereste meg Siklós Csaba édesanyja és arról tájékoztatta, hogy egy magát meg nem nevező jótékony lélek ötszázezer forintot utalt át bankszámlájukra. Csaba az a fiatalember, aki - mindamellett, hogy nehéz körülmények között él édesanyjával Tiszakeszin - egyszerre vár vese- és májdonorra.
 ... bővebben » 
 
Szigeteléssel 5-7 fokkal is hűvösebbé tehetjük lakásunkat
2012. júl. 24.
A folyamatos hideg és meleg rekordokat elegyítő, szélsőséges időjárási viszonyok bizonyítják, a klímaváltozás mára realitássá vált, amiért a túlzott energiafogyasztás, köztük nyáron elsősorban a légkondicionálók használata tehető felelőssé, a megemelkedő energiafogyasztás okozta túlzott CO2 kibocsátás miatt. 2011-ben a globális energiafogyasztás 2,5%-kal emelkedett, Magyarországon összesen 267,5 TWh villamosenergiát fogyasztottunk, aminek hátterében az áll, hogy az extrém időjárás miatt télen jobban fűtjük, nyáron jobban hűtjük otthonainkat. A változást ezért nem csak bőrünkön, de pénztárcánkon is érezzük.
 ... bővebben » 
 
Ismét tankolhatunk benzint 450-ért
2012. júl. 24.
Holnaptól 5 forinttal emelkedik a benzin ára, és - csakúgy, mint a múlt héten - 8 forinttal a gázolajé a hazai töltőállomásokon. A változást követően a benzin országos átlagára 425, a gázolajé pedig 432 forint lesz ám a legdrágább kutakon 450 forintért vehetünk benzint és 457 forintért vásárolhatunk gázolajat literenként.
 ... bővebben » 
 
Ismét Bolhapiac Vácott
2012. júl. 22.
A mai napon 10 és 14 óra között ismét Bolhapiac lesz a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1737 - 1744 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat