Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Véget ért a játék: lássuk, ki nyerte a Miami Tánciskola páros táncbérletét!
2012. szept. 12.
Ma délben véget ért az egy héttel ezelőtt indított Facebook-os játékunk, melynek során olvasóinknak egy, a Facebook oldalunkon, az üzenőfalunkra feltöltött videó kommentjeként kellett helyes választ adniuk a videó kapcsán feltett kérdésre. A helyesen válaszolók között ma délután egy darab, két főre szóló táncbérletet sorsoltunk ki a Miami Tánciskola jóvoltából!
 ... bővebben » 
 
Magyar Termék Nagydíjas a Naszálytej Zrt. Zöldfarm biotejtermék-családja!
2012. szept. 12.
Magyarországon először kapott Magyar Termék Nagydíjat biotejtermék-család. A kitüntető elismerésben a váci Naszálytej Zrt. Zöldfarm termékcsaládja részesült, amely egyben az első hazai biotejtermék-család is. A biotej, a szervezetünk számára fontos és szükséges tápanyagokat a lehető legtermészetesebb formában, ideális arányban tartalmazza, és nem tartalmaz sem tartósítószert, sem mesterséges élelmiszer-adalékanyagot. A díjat a vállalat a jubileumi, 15. Magyar Termék Nagydíj átadásakor, a Parlamentben vehette át 2012. szeptember 4-én.
 ... bővebben » 
 
Véget érhet az aszály?
2012. szept. 10.
Nemzetközi kutatóintézetek előrejelzése szerint az idei ősz és tél az átlagosnál kissé csapadékosabbnak ígérkezik. Az intézetek előrejelzései között vannak különbségek, de a többség az aszályos időszak végét vetíti előre. A hőmérséklet átlagosnak, vagy annál kissé hűvösebbnek ígérkezik.
 ... bővebben » 
 
Durván emelkedhet a benzin ára
2012. szept. 10.
Elemzők szerint a héten durván drágulhat a benzin. Az elmúlt hét folyamán a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhető változások a benzin esetében 5-7 forint emelést, míg a gázolaj esetében szinten tartást indokolnak. A holtankoljak.hu portál számításai szerint a benzin országos átlagára várhatóan 443 forint lesz literenként, míg a gázolajé 440 forinton stagnál majd.
 
Új tanév, új iskolarendszer és fenntartható nyugdíjrendszer Magyarországon
2012. szept. 09.
Fenti címmel invitálja fórumra Vác város lakosságát az Alsóvárosi Polgári Egylet 2012. szeptember 14-én, pénteken 17 óra 30 perces kezdettel. A résztvevők a rendezvény keretében Korózs Lajossal és Kunhalmi Ágnessel (képünkön) beszélgethetnek majd a fent jegyzett két témakörben.
 ... bővebben » 
 
Ma lesz az ősz első Bolhapiaca
2012. szept. 09.
A mai napon 10 és 14 óra között ismét megnyitja kapuit a Váci Bolhapiac a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Ismét játszunk: nyerj nálunk Miami táncbérletet!
2012. szept. 04.
Múlt heti Facebook-os játékunk sikerén felbuzdulva a mai napon újabb játékot indítunk olvasóink számára! Mindazon olvasóink között, akik Facebook oldalunkon az üzenőfalunkra feltöltött videó kommentjeként megadják a helyes választ a videó kapcsán feltett kérdésre, egy darab két főre szóló táncbérletet sorsolunk ki a Miami Tánciskola jóvoltából!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1697 - 1704 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat