Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szemét-ügy: a Remondis megoldási javaslaton dolgozik
2012. aug. 26.
Pető Tibor, Vác város alpolgármestere a szerdai nap folyamán közleményt adott ki a város külterületein tapasztalható, kommunális hulladékszállítás körüli anomáliák kapcsán. Az alábbiakban teljes egészében olvasható közleményből kiderül - többek között -, hogy a város vezetése törvény-, rendelet- és szerződésszegéssel vádolja a Remondis Duna Kft-t.
 ... bővebben » 
 
Ma tetőzik a kánikula - Hőségriadó meghosszabbítva
2012. aug. 25.
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján - miszerint a mai napon tetőzik a hőség - a 2012. augusztus 24-én 24 óráig elrendelt II. fokú hőségriadót 2012. augusztus 26-án 24 óráig meghosszabbította.
 ... bővebben » 
 
A nyár utolsó Bolhapiaca
2012. aug. 24.
Vasárnap, augusztus 26-án 10 és 14 óra között ismét megnyitja kapuit a Váci Bolhapiac a váci élelmiszerpiacon (Káptalan utca 3. / a Március 15. tér mellett). Legyen az régiség, ruha, könyv, műszaki cikk, játék - itt szinte minden megtalálható, megvásárolható! A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Továbbra is érvényben a másodfokú hőségriasztás - Igazi enyhülés hétfőtől várható
2012. aug. 23.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális közleménye szerint ma a napsütés mellett az ország északi felén lesznek erősen és gyengébben felhős időszakok és helyek, és elsősorban itt valószínű helyenként zápor, zivatar. Zivatarban átmenetileg viharossá fokozódhat a szél. A hőmérséklet délután 31 és 37, késő este 23 és 29 fok között valószínű, tehát a helyenkénti záporok ellenére az ország egész területén a kánikula lesz a meghatározó.
 ... bővebben » 
 
Közös képviselők augusztusi összejövetele
2012. aug. 23.
A Váci Közös képviselők Klubja (VKK) 2012. augusztus 27-én, hétfőn 17 órai kezdettel tartja soron következő összejövetelét Vácott, a Madách Imre Művelődési Központban - tudtuk meg Hajdu Sándortól, a Klub elnökétől.
 ... bővebben » 
 
Aktuális viteldíjak a váci kompon
2012. aug. 22.
A váci kompot üzemeltető Bodor Kft. a minap juttatta el hozzánk a 2012. augusztus 10-étől érvényes viteldíj-táblázatát, melyet az alábbiakban közzé is teszünk olvasóink számára. Az aktuális viteldíj-táblázatot egyébként - az aktuális komp menetrenddel együtt - megtalálják portálunkon, a Közérdekű ablak Komp menetrend menüpontja alatt is.

 ... bővebben » 
 
Ismét emelkedik az üzemanyagok ára...
2012. aug. 22.
A benzin országos, literenkénti átlagára 8, a gázolajé pedig 6 forinttal emelkedik holnaptól a hazai benzinkutakon. A változást követően a benzin átlagára 438 forint, a gázolajé pedig 437 forint lesz. A legdrágább töltőállomásokon 460 felett lesz mind a benzin, mind a gázolaj ára. A legolcsóbb és a legdrágább benzinkutak árai között - csakúgy, ahogy eddig megszokhattuk - akár 30 forintos eltérést is tapasztalhatunk.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1713 - 1720 / 1982





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat